DarkVoid Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Ahoj všem, chtěl jsem se dostat do nastavení DashLaunche, ale pořád mit to po spuštění hlásí "" The game couldn't start. Try downloading the game again". Zkoušel jsem spustit z flashky i z interního HDD, ale pořád vyskakuje ona hláška... Dokážete prosím někdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Mně také nejde pustit JustDance2014. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralupy Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Překontroluj, jestli máš aktuální DASHBOARD - Just Dance jede od verze 16202. A taky jestli máš zapnutý KINECT, myslím že je na to potřeba. Že nejde spustit Dashlaunch je divný, s tím jsem se ještě nesetkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.