houba139 Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Hraje už někdo? Pro mě dost zklamání. Skoro vůbec na to nesáhli a ZAS změnili ovládání. Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 čau mi se teda líbí ovládaní změnili ale je lepší a jednodušší a dokonce dali i evropské nejlepší kluby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Září 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 To ovládání je asi dost o zvyku. Evropský týmy jsou super. Přidali nějaký animace, blokovaní dunku a oslavy na lavičce ale to je asi tak vše :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 (upraveno) Release už je venku NBA_2k14_XBOX360-SPARE .NFO Upraveno Září 29, 2013 uživatelem franzkafka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dennis35 Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 ahoj, jako vlastně nový hráč se vás profíků chci zeptat jak dát koš z dunk slamu (jako alma vlbec nevím jak to uděklat, házím jen X-kem) a jestli čirou náhodou k tomu není nějak možní dodat CZ lokalizaci, ty tiskovky se svojí angličtinou moc nedávám :-( díky moc za rady mám r-jtag XBOX 360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 Nejsem profík, ale drž sprint + X :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 Mne vždycky více bavila NBA Live než 2K basket. V Live jsem si i pěkně zahrál, kdežto v 2K je za všechno hned faul, přijde mi to až zbytečně kontaktní. Nevím, asi to neumím hrát, ale za všechno hned faul, přitom za stejné zákroky počítač žádný postih nemá... Máte nějaký fígl na to jestli něco nastavit v nastavení, popřípadě styl hra atd. ? a jak je na tom tahle 2k9 ? :-) Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.