JackColl Odesláno Září 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2006 :?: :?: Zdravim, našel jsem na pspupdates.com nasledujici tema (resp prgramek): http://pspupdates.qj.net/Signature-Check-Generation-for-2-80-Decrypter-Updated-/pg/49/aid/65265 A nějak jsem vůbec nepochopil o co se jedná.. :cry: Mohl by mi to prosím někdo alespoň lehce vysvětlit.. :oops: ;-) Asi je to něco jako DevHook? Já se v těhlech věcích vůbec nevyznám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Září 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2006 Sem na to taky před tim koukal co to je...a je to něco do devhooku že ti to naemuluje 2.8.. myslim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Georgeos Odesláno Září 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2006 Hm no zjednodušeně je to věc, která ti vytáhne z PSP FW 2.80, ale devhook na to zatím není dělanej, tak se čeká na new verzi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Září 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2006 proste zatial to nie je vyuzitelne pre nas smrtelnikov :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Září 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2006 Doufam ze to naemulujou ,ale me staci 2.71 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JackColl Odesláno Září 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2006 Ok, děkuji za objasnění.. ;-) S mojí verzí FW 2.8 je mi to ale málo platný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JackColl
:?: :?:
Zdravim,
našel jsem na pspupdates.com nasledujici tema (resp prgramek):
A nějak jsem vůbec nepochopil o co se jedná.. :cry: Mohl by mi to prosím někdo alespoň lehce vysvětlit.. :oops: ;-)
Asi je to něco jako DevHook? Já se v těhlech věcích vůbec nevyznám..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts