doktorc3 Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Zdravim vsechny. Nenasel jsem tu odpoved, tak pisu svou otazku. Nikdy jsem xbox nemel a tak nevim co a jak, ale ted jsem ho poridil a nahral 2 hry na HDD, protoze mechanika je hrozna. To fungovalo v poradku, do doby nez jsem si zalozil ucet na Live. Ted to porad hraje jen z DVD a nepomaha ani kdyz dam jiny ucet bez Live. Nevite nekdo jak tohle vyresit? Predem diky PS: Pokud to tu uz nekde je, jak prosim o presunuti do spravne sekce, diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CantorCZ Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 čau... tohle jsem ještě neviděl... a zkoušel jsi ty hry znovu nainstalovat na hdd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
doktorc3
Zdravim vsechny. Nenasel jsem tu odpoved, tak pisu svou otazku.
Nikdy jsem xbox nemel a tak nevim co a jak, ale ted jsem ho poridil a nahral 2 hry na HDD, protoze mechanika je hrozna.
To fungovalo v poradku, do doby nez jsem si zalozil ucet na Live. Ted to porad hraje jen z DVD a nepomaha ani kdyz dam jiny ucet bez Live.
Nevite nekdo jak tohle vyresit? Predem diky
PS: Pokud to tu uz nekde je, jak prosim o presunuti do spravne sekce, diky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.