doktorc3 Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Odesláno Září 30, 2013 Zdravim vsechny. Nenasel jsem tu odpoved, tak pisu svou otazku. Nikdy jsem xbox nemel a tak nevim co a jak, ale ted jsem ho poridil a nahral 2 hry na HDD, protoze mechanika je hrozna. To fungovalo v poradku, do doby nez jsem si zalozil ucet na Live. Ted to porad hraje jen z DVD a nepomaha ani kdyz dam jiny ucet bez Live. Nevite nekdo jak tohle vyresit? Predem diky PS: Pokud to tu uz nekde je, jak prosim o presunuti do spravne sekce, diky. Citovat
0 CantorCZ Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2013 čau... tohle jsem ještě neviděl... a zkoušel jsi ty hry znovu nainstalovat na hdd? Citovat
Otázka
doktorc3
Zdravim vsechny. Nenasel jsem tu odpoved, tak pisu svou otazku.
Nikdy jsem xbox nemel a tak nevim co a jak, ale ted jsem ho poridil a nahral 2 hry na HDD, protoze mechanika je hrozna.
To fungovalo v poradku, do doby nez jsem si zalozil ucet na Live. Ted to porad hraje jen z DVD a nepomaha ani kdyz dam jiny ucet bez Live.
Nevite nekdo jak tohle vyresit? Predem diky
PS: Pokud to tu uz nekde je, jak prosim o presunuti do spravne sekce, diky.
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.