zozy Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 mam problem s wwe08 ,vse najede v poho ale jak dam nacist zapas tak se mi hra sekne(jen u nacitani zapasu)a musim restartnout psp, pls poradte tahle hra me bavi a chci ji hrat thx za odpovedi8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 zkusil jsem to wwe08 prevest z iso do cso a nepomohlo to a kdyz zmenim umd driver tak to taky nepomaha:(nevite co s tim aby to fungovalo?a jede vam nekomu wwe08 bez problemu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 problem byl vyresen tim ze se ze souboru .cso nesmi smazat UPDATE!!hru musite nechat bez ripu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zozy
mam problem s wwe08 ,vse najede v poho ale jak dam nacist zapas tak se mi hra sekne(jen u nacitani zapasu)a musim restartnout psp, pls poradte tahle hra me bavi a chci ji hrat thx za odpovedi8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts