Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

battlefield 4 BETA

wopiczak

Recommended Posts

The Exclusive Battlefield 4 Beta for Xbox 360 will become available during Microsoft's regular update of the Xbox Live Marketplace world-wide:

*2am - 6am PDT / 11am - 3pm CET, October 1

Navigate to the Games section on the Xbox 360 Dashboard. If you have either BF3 Premium or a Medal of Honor Warfighter - Limited Edition Online Pass, you will see an image for the Battlefield 4 Beta on your Dashboard. Select it and follow the download instructions.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak proč to měnili?? byl jsem zvykly na nuž na RB a teď B. A první dojmy?? připada mi všechno moc složité co se tyče menu a nastavení vojaka zbraně atd. A zbraně?? To AK-12 za medika si myslim že kope neskutečně moc. Vystřílim pomalu do typka cely zasobnik a ten jen po mě jednou plivne dvě střely a jsem DEAD!! Spíš to je o NERVY!! než zabava. :) A zase to bude stejna písnička: PATCH- PATCH-PATCH!!!:bash:Silně uvažuji že si raději koupím GTA 5 než BF 4!! to GTA si užiji daleko víc co se týče zabavy a DOBREHO POCITU Z HRANI!!!!

Odkaz ke komentáři

ja osobne mam z bety smisene pocity,jelikoz je plna grafickych problemu jak s texturami,ktere vypadaji strasne(coz se doufam vyresi HD packem jako u BF3),ale take dlouhe renderovani prostredi a vubec pri spawnu.na strese pod sklem jsou neviditelni nepratelsti vojaci,protoze kdyz tam maji respawn,vy je nevidite ale oni po vas strili a take zabiji.

Je to prece jen BETA,ale i tak na PC tak velke problemy nejsou.

Odkaz ke komentáři

souhlas, za mě taky beta žádnej šlágr, včera už jsem to vypnul. samej zakempenej sniper po barákách, co dává kill na jednu ránu do těla, je to volezlý, jako kdyby to jelo na Frostbite 1, možná na next-gen časem pořídím, některé věci jsou zapracované lépe než u BF3, ale musel jsem si předělat ovládání na veteran, kde je na pravém hříbku lehání a ne nůž jako v CoD.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu