wopiczak Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 (upraveno) dneska v 10:00 by mela zacit betaverze bf4 pro : battlefield 3 premium medal of honor Warfighter limited BF4 digital deluxe Pro vsecky ostatni 4.10 Upraveno Říjen 1, 2013 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 jak se zapojit do BETY kdyz splnuji alespon jednu z podminek?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Taky by me to zajimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 (upraveno) ................ Upraveno Říjen 1, 2013 uživatelem pítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 no ale jak se tam pripojit, kde stahnout ? jak se dostat do battlelogu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 ja si myslim ze nacz live to pujde az odpoledne jak se vsim obsahem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Pro PS3 premianty už je beta ke stažení na PS Store Pro Xbox měla být mezi 10 - 14 hod, pro PS3 mezi 15 - 19 hod, ale už sosám:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Readdy: A ty si di na svou!! ,)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 The Exclusive Battlefield 4 Beta for Xbox 360 will become available during Microsoft's regular update of the Xbox Live Marketplace world-wide: *2am - 6am PDT / 11am - 3pm CET, October 1 Navigate to the Games section on the Xbox 360 Dashboard. If you have either BF3 Premium or a Medal of Honor Warfighter - Limited Edition Online Pass, you will see an image for the Battlefield 4 Beta on your Dashboard. Select it and follow the download instructions. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Nemuzu to na Storu v ps3 nikde najit mam b3 premium. Jedina moznost sosnout pres pocitac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Tak betu uz taham:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 No ja to nemůžu nikde najít ani v my games ani v marketplace a někde jsem četl zmenit region na uk ale pořad nic tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 uz je to tam normalne v game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 (upraveno) JO tak jdu zkusit tak pořad nic Upraveno Říjen 1, 2013 uživatelem David32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Proč musely předělat ovládání teď si mám znovu zas zvykat kkt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Přesně tak proč to měnili?? byl jsem zvykly na nuž na RB a teď B. A první dojmy?? připada mi všechno moc složité co se tyče menu a nastavení vojaka zbraně atd. A zbraně?? To AK-12 za medika si myslim že kope neskutečně moc. Vystřílim pomalu do typka cely zasobnik a ten jen po mě jednou plivne dvě střely a jsem DEAD!! Spíš to je o NERVY!! než zabava. :) A zase to bude stejna písnička: PATCH- PATCH-PATCH!!!:bash:Silně uvažuji že si raději koupím GTA 5 než BF 4!! to GTA si užiji daleko víc co se týče zabavy a DOBREHO POCITU Z HRANI!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mizet Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 ja osobne mam z bety smisene pocity,jelikoz je plna grafickych problemu jak s texturami,ktere vypadaji strasne(coz se doufam vyresi HD packem jako u BF3),ale take dlouhe renderovani prostredi a vubec pri spawnu.na strese pod sklem jsou neviditelni nepratelsti vojaci,protoze kdyz tam maji respawn,vy je nevidite ale oni po vas strili a take zabiji. Je to prece jen BETA,ale i tak na PC tak velke problemy nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 souhlas, za mě taky beta žádnej šlágr, včera už jsem to vypnul. samej zakempenej sniper po barákách, co dává kill na jednu ránu do těla, je to volezlý, jako kdyby to jelo na Frostbite 1, možná na next-gen časem pořídím, některé věci jsou zapracované lépe než u BF3, ale musel jsem si předělat ovládání na veteran, kde je na pravém hříbku lehání a ne nůž jako v CoD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.