pitris97 Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 (upraveno) V průběhu tiskové konference Sony na letošním herním veletrhu GamesCom 2013 oznámil Jim Ryan, viceprezident SCEE, příchod velmi populární sandboxové hry Minecraft na platformu PlayStation. Minecraft je akční RPG odehrávající se v otevřeném náhodně generovaném kostičkovém světě, s efektem střídání dne a noci a s jedinečným a osobitým grafickým vzhledem, vyvíjená nezávislým vývojářem Markusem "Notchem" Perssonem a studiem Mojang. Cílem hráče je bojovat o přežití a hledat a sbírat materiál na stavbu obydlí a výrobu nástrojů a zbraní. Minecraft je v současné době k dispozici na mnoha platformách, včetně Xbox 360 a brzy se budou moci do ohromné komunity hráčů zapojit také majitelé PlayStation 3, PlayStation Vita a PlayStation 4. Zdroj : ps3.novinky Datum vydání : 15.Listopadu (Vyšlo 18.Prosince) Port : 4J Studios Oficiální trailer : Zde potvrzení od Notche (Stvořitele Minecraftu) Upraveno Prosinec 18, 2013 uživatelem pitris97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Říjen 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 ...update.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Říjen 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 Vážně se tu nikdo netěší na port jak já ? Na Xboxu 360 prodala hra 7 milionů, tady to asi už bude jen zlomek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wepopo Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Já se docela těším aspoň bratra posadím k ps3 a zahraju si něco na PC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wepopo Odesláno Říjen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2013 je známá cena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Říjen 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 Ještě není známo ale řekl bych že 500 korun jak na xboxu 360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Říjen 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 Jinak už tu má někdo jasno že bude kupovat a hrát MP ? Já ještě nevím, pokud to nebude o moc horší jak Xbox 360 edition tak asi koupím, hlavně mě láká ten MP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wepopo Odesláno Listopad 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2013 (upraveno) já si to koupím jenom doufám že to v pátek výjde :) výjde tuhle středu Upraveno Prosinec 16, 2013 uživatelem wepopo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wepopo Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 (upraveno) nazdar dostáváte trofeje já ne zkusil sen demo pak si to koupil ale trofeje nemam přitom sem je splnil asi tak 15x vyřešil sem to přepnutím na druhého uživatele a zase zpět Upraveno Prosinec 18, 2013 uživatelem wepopo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Prosinec 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Tak už to konečně vyšlo :D. Koupím ale až bude krabicová verze. Zatím zkusím demo abych zjistil jestli je stejný jako na xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2013 Je tu někdo kdo už má platinu ? Můj nick na ps3: hlavoun71 Odesláno z mého GT-I8190 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Leden 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Co jsem koukal tak platina je hodně jednoduchá, jen škoda těch propadů fps :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Jo taky už jí mám.pokud by někdo nechtěl hledat portal a tak tak mu pomůžu s platinou Odesláno z mého GT-I8190 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chowky Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 K čemu je ta Platina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Platina z celýho minecraftu.je to za to ze jsi udelal vsechny trofeje Odesláno z mého GT-I8190 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wepopo Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Já už se těším na další skin packy jestli někdo ví o novejch tak to sem napište . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3red Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 Pokud by nekdo chtel prodat slot, dejte vedet. Pak muzem zahrat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chowky Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 Jak můžu hrát online? Když dáme play game, tak mi to napíše server not found :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Únor 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2016 hraje tu nekdo ještě ten Meine kumpf ? ted jsem si ho nedavno pořidil na Blue-ray. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.