skulldad Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 Dobrý den, Mohl bych se zeptat, co je potřeba na flash mechaniky Lite on? Jako za věcičky atd.. Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystoferus Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 V první řadě vědět jakej je to model a FW.. Největší problém je kompatibilita řadičů já mám Liteon 16D4S 0225 a pro extrakci klíče exisují pouze 3 ověřené SATA řadiče, jinak si musíš koupit XBOX360USB PRO se kterým jde všechno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skulldad Odesláno Říjen 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 No mám mechaniku lite on 83850c v1 bude mi stačit jen sata kabel a xbox360usb pro? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystoferus Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 Tady http://team-xecuter.com/forums/showthread.php/60924-Liteon-DG-16D2S-83850C-(v2)-Step-By-Step-Guide-(With-CK3-Probe-3) případně prolízt team-xecuteru zjistit si verzi FW atd. Pokud máš xbox360usb pro tak jsi v pohodě nejspíš, problém je, že u každý verze mechaniky a FW je víceméně odlišnej postup, takže si to budeš muset dohledat sám. Jako já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skulldad Odesláno Říjen 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 Ok dobře.. Díky moc za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skulldad
Dobrý den,
Mohl bych se zeptat, co je potřeba na flash mechaniky Lite on? Jako za věcičky atd..
Díky moc!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.