ALBI Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2013 Vím že to tady bylo řečeno milionkrát ale zajímá mě par otázek budu rád za odpověď. 1. Mám flash LT 3 a nejnovější Dashoboard co mám udělat abymi šli starší hry které jsem měl na Flash LT 2 2. Ještě jsem nikdy nevypaloval Kineckt hry je to stejný způsobjak normální hry. 3.Pokud mám nejnovější flash mužů hrát normálně online hrypo netu mám Xbox 2 roky a nezkoušel jsem to aby se mi nesmazal flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wojtech.nettle Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 1. Pokud hry nejedou, tak je potřeba je vypálit znovu. 2. Způsob je úplně stejný jako při vypalování normálních her. Postupy jak správně vypalovat jsou to na CF. 3. Při LT+ 3.0 by neměl být problém hrát online, ale každý na svoje riziko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.