Miran Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 Zdravím chtěl bych si koupit nové PSP,ale rozmýšlím se jaký typ si vybrat jestli FAT nebo SLIM.Chtěl bych také aby na tom fungovaly iso hry?Můžete někdo poradit co je nejlepší .... a jak nenaletět při koupi.Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 Tak nevim co je na vyberu tak tezkeho, Slim je ve vetsine ohledu lepsi (nebudu rikat ve vsech, i kdyby to byla pravda, protoze FAT jsem nikdy nemel a nebudu mlzit). Hlavne je tenci a znatelne lehci. A kdyz to koupis normalne v (dobrem) obchode, tak se nemas moc ceho bat. Pouze dead/stuck pixely, ktere vsak nevim jestli je moznost vubec proverit pred koupi. Pokud budes kupovat z druhe ruky, tak si ho urcite nech pred koupi predvest, nebo kupuj od proverenych uzivatelu. Hry z karty jdou na obou. Slim ma, prozatim, o neco malo mensi podporu homebrew aplikaci, ale neni to nijak velkym minusem, vestina tech uzitecnych aplikaci uz funguje i na Slimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TUCNAK Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 Já mám FAT a kámoš SLIM ale FAT mi připadá lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 Takovy prispevek nema zadnou informacni hodnotu, napis proc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovel Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 myslím že to máš skoro jedno...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 je to o zvyku jestli je slim lehci,atd a fat tezsi,atd ja mam fat a za slim bych ho nevymenil;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hipox Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 Podle mě je lepší fat: 1) měl jsem oba druhy psp a nezdál se mi v ničem lepší než psp fat, až na to připojení k tv ale mootoo psal že nějakej chlápek připojení k tv dělá i pro fata. Navíc se mi (vám možná ne) psp slim hůř drží, klouže (hlavně ze zadní části) a nesedí (mi) do ruky jako psp fat... 2) možná to byla chyba mého psp slim ale zdála se mi menšívýdrž baterky, asi to byla chyba modelu, nwim... 3) psp slim se nedá tunit tak jako psp fat, do fata se vejde nub duel mod, diody...hromada věcí...do slima akorát tak diody na L a R. Můj názor, psp fat na 85% vítězí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 san andreas Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 ja myslim ze fat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Miran
Zdravím chtěl bych si koupit nové PSP,ale rozmýšlím se jaký typ si vybrat jestli FAT nebo SLIM.Chtěl bych také aby na tom fungovaly iso hry?Můžete někdo poradit co je nejlepší .... a jak nenaletět při koupi.Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts