Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Výběr PSP


Miran

Otázka

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Tak nevim co je na vyberu tak tezkeho, Slim je ve vetsine ohledu lepsi (nebudu rikat ve vsech, i kdyby to byla pravda, protoze FAT jsem nikdy nemel a nebudu mlzit). Hlavne je tenci a znatelne lehci.

A kdyz to koupis normalne v (dobrem) obchode, tak se nemas moc ceho bat. Pouze dead/stuck pixely, ktere vsak nevim jestli je moznost vubec proverit pred koupi. Pokud budes kupovat z druhe ruky, tak si ho urcite nech pred koupi predvest, nebo kupuj od proverenych uzivatelu.

Hry z karty jdou na obou. Slim ma, prozatim, o neco malo mensi podporu homebrew aplikaci, ale neni to nijak velkym minusem, vestina tech uzitecnych aplikaci uz funguje i na Slimu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Podle mě je lepší fat:

1) měl jsem oba druhy psp a nezdál se mi v ničem lepší než psp fat, až na to připojení k tv ale mootoo psal že nějakej chlápek připojení k tv dělá i pro fata. Navíc se mi (vám možná ne) psp slim hůř drží, klouže (hlavně ze zadní části) a nesedí (mi) do ruky jako psp fat...

2) možná to byla chyba mého psp slim ale zdála se mi menšívýdrž baterky, asi to byla chyba modelu, nwim...

3) psp slim se nedá tunit tak jako psp fat, do fata se vejde nub duel mod, diody...hromada věcí...do slima akorát tak diody na L a R.

Můj názor, psp fat na 85% vítězí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu