Kapr Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 Cau vim ze je tu topic o GTA V ale tohle je spis otazka mimo.Cetl jsem ze ma par lidi problem s tim ze jim starsi konzole(Fat) pry GTA V nezvlada(pada atd). Tak se chci zeptat jak jste na tom vy a na jakych PS3 to hrajete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ferenc Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 Ahoj vlastnim PS3 fat uz temer 3 roky. GTA V mam verzi z US store a hraji krasne bez problemu. Jediny ale opravdu maly problemek se ukazuje jednou za X hodin hrani ze se treba nestiha nacist cesta, coz vidis tak max 2s a pak je to zase ok.. Ale na druhou stranu, jsem toto videl i u PC verzi starsich GTA :D Takze RelaxXx and Fun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílím stejný názor, jako Ferenc.Bez problému, a že se mi nestíhá načíst cesta jsem zažil pouze jednou, asi v 5-té minutě hraní, když jsem ujížděl v úvodní misi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kapr
Cau vim ze je tu topic o GTA V ale tohle je spis otazka mimo.Cetl jsem ze ma par lidi problem s tim ze jim starsi konzole(Fat) pry GTA V nezvlada(pada atd).
Tak se chci zeptat jak jste na tom vy a na jakych PS3 to hrajete?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.