Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

F1 2013

m0406

Recommended Posts

super hra, opět více realistické, na řízení je znát promněnlivá teplota trati i pneumatik, akorát, že v pitline mají ještě starý zvedáky na formule a ne ty nový na kloubu, jinak fajn, co mne malinko zklamalo jsou ty classics, je tam málo jezdců a myslel jsem, že to budou dvě hry v jedné, místo toho se ve starých formulích projedete po pár okruzích ze staré doby nebo po těch současných jinak soupisky týmů jsou trochu na hlavu... třeba Schumacher ve Ferrari z roku 1988, kdy ve Formuli 1 ještě neměl co dělat a můžete za něj jezdit závody, ve kterých nikdy nebyl... ale dobrý pokus :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

Jediný rozdíl, který jsem oproti předchozímu ročníku pocítil, je rychlejší opotřebování pneumatik. Což se projevuje tak, že asi tak 3 kola před koncem se auto skoro nedá ovládat. Začal jsem hrát kariéru a trénink a kvalifikaci vždycky odjedu v pohodě, v závodě se taky docela držím, ale nakonec stejně dojedu skoro poslední, protože pneumatiky zčervenají a nedá se s tím jet. Asi to hraju nějak špatně, protože to nemůže být normální.

Každopádně kdybych za tu hru zaplatil, považoval bych to za vyhozené peníze, protože je to v podstatě F1 2012 s classic módem, který je sice docela dobrý, ale v důsledku mě to zabaví možná pár desítek minut. Kdyby ho vydali jako dlc k F1 2012 za pár stovek, tak si ho asi koupím, ale vydávat to za nový ročník za 1200 Kč je pomalu zlodějina.

Odkaz ke komentáři

Jediný rozdíl, který jsem oproti předchozímu ročníku pocítil, je rychlejší opotřebování pneumatik. Což se projevuje tak, že asi tak 3 kola před koncem se auto skoro nedá ovládat. Začal jsem hrát kariéru a trénink a kvalifikaci vždycky odjedu v pohodě, v závodě se taky docela držím, ale nakonec stejně dojedu skoro poslední, protože pneumatiky zčervenají a nedá se s tím jet. Asi to hraju nějak špatně, protože to nemůže být normální.

Každopádně kdybych za tu hru zaplatil, považoval bych to za vyhozené peníze, protože je to v podstatě F1 2012 s classic módem, který je sice docela dobrý, ale v důsledku mě to zabaví možná pár desítek minut. Kdyby ho vydali jako dlc k F1 2012 za pár stovek, tak si ho asi koupím, ale vydávat to za nový ročník za 1200 Kč je pomalu zlodějina.

nejspíš to ale bude reálné opotřebení, protože se pneumatiky v F1 změnili, jsou nahoře více zůžené, takže to se odrazilo i na hře tím, že nemáš takovou širokou plochu na gumě jako v minulém ročníku, takže pokud jedeš v zatáčce víc než musíš (ovladač vibruje) gumy se opotřebovávají rychleji, není snad žádná hra, která by měla tak reálné slick pneumatiky jako má F1 2013, slick potřebuje teplotu, aby fungoval, ale pokud je moc velká, tak se ničí, ale je to okruh od okruhu, třeba ve Spa mi gumy vydrží i deset kol víc, než správně mají, ale na jiných okruzích je guma zničená 3 kola před pitstopem

Odkaz ke komentáři

U mě je právě asi největší problém s tím projížděním zatáček. Protože projet zatáčku bez toho aniž by mi vibroval ovladač skoro nazvládám. Nejde třeba to opotřebení nějak zmírnit v nastavení, nebo něco takového? Já vím, že bych to měl považovat za výhodu a přiblížení k reálnu, ale já nejsem žádný hardcore hráč a zahraju si tak jeden závod denně, někdy ani to ne, a nechci se u toho akorát nervovat.

Odkaz ke komentáři

U mě je právě asi největší problém s tím projížděním zatáček. Protože projet zatáčku bez toho aniž by mi vibroval ovladač skoro nazvládám. Nejde třeba to opotřebení nějak zmírnit v nastavení, nebo něco takového? Já vím, že bych to měl považovat za výhodu a přiblížení k reálnu, ale já nejsem žádný hardcore hráč a zahraju si tak jeden závod denně, někdy ani to ne, a nechci se u toho akorát nervovat.

Paradoxem závodění je to, že v reálu (i v této hře) musíš projet zatáčku co nejvíc čistě, bez pískání gum a ne zbytečně rychle, takže i když pojedeš se zapnutou ideální stopou, tak i když ta čára je zelená, nesmíš hned dávat plnej, spíš pěkně pomalu to vychytat a pak budeš jezdit čistě :-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu