Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zrnitý obraz

Jizzy

Otázka

Zdravím, už delší dobu mám takový problém. Mám televizi TESLA, model L2203DD a PS3 zapojený přes nový kábl (druhý) HDMI a na Full HD 1080p rozlišení. Při hraní růžných her, někdy jen při cutscénách nebo filmech mám jako kdyby zrnitý obraz, bordel na obrazovce. Třeba u hry Metal Gear Rising, stále zrnité barvy, jako jde to všechno vidět, hezky hratelné, ale když se třeba podívám na světlejší barvy, nebe nebo třeba kouř, tak to zrnění jde velmi dobře vidět. Nebo při filmu například, mám zakoupenou blu-ray Star Wars Ságu a je to zajímavé, ale to zrnění se mi zdá velmi silné jenom na staré trilogii (4,5,6) :D na té nové, to nejde vidět a docela čistý, hezký obraz. Opravdu jsem z toho už retard. Jinak u hrách jsou třeba barvy někdy ošklivé, někde mám třeba světlo a to světlo má na konci dosahu ještě takové pruhy jak kdyby to bylo na 16ti bitovych barvách :D (třeba hra Star Wars The Force Unleashed 2) nebo antialiasing u GTA IV, v té jsou třeba stíny úplně hnusné zrnící, nejde to rozeznat skoro, prostě brutus... nebo Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm, postavy by měly být v pěkné grafice, ale jejich hrany, modely, no to je kostrbaté všechno, strašný hnus, to už radši zahraji na AV káblu.

Nějaké rady, tipy, čím to všechno může být? Moc stará televize? Když si zapojím do televize přes hdmi stolní PC s grafickou kartou s hdmi, tak vidím obraz normálně. Nebo mohl bych mít nějak poškozenou "HDMI díru" u konzole? :? Je tato možnost vůbec možná? :? Setkal se někdo s podobnými problémy? :)

http://www.youtube.com/watch?v=n6tPZ3syVC4&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=yZ8gK-ZZdCM&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=V4OT_9Pvr5A&feature=youtu.be

Nevím jak to jde dobře vidět, natočeno mobilem v rozlišení 640x480 :D

Upraveno uživatelem Jizzy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Rozlišení? V Display settings mám zaškrtlý všechno do 1080p. Když se spouští, načítá PS3 menu tak prolítávaj ty hezký barvy, pruhy bílý na modrýmpozadí například, nebo zeleným (při defaultu), tak jde vidět, jak ty pruhy zrní :(

Jak začíná MGR opening, tak celý ten obraz, palmy, obloha, mi všecko tak hnusně zrní a když se podívám na youtube openingy v HD, tak to je něco jiného, hezká hladká grafika bez nějaký pos*anýho zrnění :D a bohužel nemám jinou, technicky mám, ale nemohu ji momentálně využít a podívat se, jak to vypadá na ní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu