Agest Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 Ahoj.Mám problém s mojí PS3.Doma (resp. v pokoji) mám slabší televizi na které mi jede plynule,ovládání reaguje jak má,ale když vezmu PS ke kamarádovi s lepší televizí,ovládání je jakoby opožděné.Pohunu páčkou doleva,doprava ať udělám jakýkoliv úkon s ovladačem,vždy je tam cca půl vteřina než se tak stane na TV.Je to docela problém,protože si chci kupovat novou televizi a nerad bych hrál s tímto opožděním.Zkoušel jsem to na více lepších TV,ale všude stejné. :( Ovladačem to určitě nebude.HDMI jsem zkoušel pokaždé jiné,jestli musí být nějaké specifické netuším.Moc na tyto věci nejsem(nevyznám se v tom).Hledal jsem snad všude,ale nikde jsem tento problém nenašel.Takže pokud je to jen v nastavení,tak by mi spadl kámen ze srdce.. Všem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 Mel jsem stejny problem s odezvou ovladace prepl jsem na televizi herni rezim a vse o.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agest Odesláno Říjen 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 Mel jsem stejny problem s odezvou ovladace prepl jsem na televizi herni rezim a vse o.k Díky :) určitě to v nejbližší době testnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agest Odesláno Říjen 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2013 Mel jsem stejny problem s odezvou ovladace prepl jsem na televizi herni rezim a vse o.k Tak to na konec bylo jak si říkal..Tak ještě jednou díky za radu 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.