zuzy Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 Zdravím, Chtěl bych se zeptat na jednu věc. Nainstalloval jsem si do RHG Xboxu hru GTA 5. Hra má 2 disky. Já je oba rozbalil v Iso2God a nahrál na HDD do Xboxu. Když jsem chtěl hru spusti, tak jsem zjistil, tak nešla. Hledal jsem na netu, že je potřeba z prvního DVD nahrát pouze 4 soubory a druhé DVD se musí rozbalit celé. Pak hra fungovala normálně. Otázka tedy je, že pokud mám 2 diskové hry, je nutné je přes Iso2God nahrávat na HDD oba disky, nebo stačí jeden? Je na to někde nějaké postup? Nenašel jsem ho... Teď mám na disku Splinter Cell Blacklist a Castelvania. Obě jsou to 2diskové hry. Splinter Cell jde spusit a hrát jak z disku 1, tak z disku 2. Pokud by to ale šlo udělat jako u GTA 5, měl bych v menu pouze 1 obrázek s hrou (pro disk 2) a ušetřil bych nějaké místo. Díky ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralupy Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 (upraveno) Návod je přímo tady na fóru. http://console-forum.net/tema/147439-jak-na-vice-disku-aktualni-postupy Upraveno Říjen 10, 2013 uživatelem kralupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Říjen 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 Díky. Možno lock. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.