GamerX Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 (upraveno) Ahoj, dnes jsem si zkoušel kinekt k xboxu vše šlo jak má ale když jsem chtěl kinekt odpojit od Xboxu nejde to ten konektor tam je nejak zasekly a nejde vyndat skousel jsem i vetší silou ale nechce to povolit... Upraveno Říjen 11, 2013 uživatelem GamerX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 Tak ten kabel ustrihni a máš to.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GamerX Odesláno Říjen 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 Děkuji za chytrou odpoved :roll: Najde se někdo chytřejší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Consolero Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 Ahoj, klidně zaber, jde to těžce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GamerX Odesláno Říjen 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 No zabral jsem a povolilo vše je ok ale s takle pevným zapojením jsem se ještě nesetkal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Consolero Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 Lepší se optat než něco ... Každopádně u mne to bylo stejné a taky jsem měl respekt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
GamerX
Ahoj, dnes jsem si zkoušel kinekt k xboxu vše šlo jak má ale když jsem chtěl kinekt odpojit od Xboxu nejde to ten konektor tam je nejak zasekly a nejde vyndat skousel jsem i vetší silou ale nechce to povolit...
Upraveno uživatelem GamerXOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.