pomerancz Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 Ahoj, mam tokovej problém. Když zapnu ps3 normálně mi jede zvuk, úvodní znělka, překlikávání v menu, vše normální. Ale jakmile zapnu hru, zvuk nejde :/ zkoušel jsem to při FIFA a NHL 14... nevíte někdo v čem by mohl být problém? samozřejmě v nastavení je vše ok, ale je mi divný že v menu zvuk jde při hře ne... ale když pak hru vypnu, zvuk už nejde ani v úvodním menu. Ještě jsem se všimnul že se PS3 trošku přehřívá. Všem předem moc děkuji za odpovědi, Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 zkousel jsi jiny HDMI kabel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Říjen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2013 musis v nastaveni ps3 zaskrknut zvukove formaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pomerancz Odesláno Říjen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Jj hdmi kabel jsem měnil. Ale uz to mam, bylo to pri prechodu na jinou telku. Musel jsem v nastaveni udělat znovu kalibraci zvuku, asi mela stara telka jiný rozhraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.