Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

NHL 14 problémy s hrou

bladeRP

Otázka

Zdravím,

asi před měsícem jsem si koupil NHL 14 a spokojenost. Ovšem před týdnem se "něco" stalo. Během rozehrané sezóny z ničeho nic, mě začalo blbnout ovládnání, a opravdu neumím ani charakterizovat problém, snad jen že se hra "zbláznila". Všechno je jiný, přijmu puk a hráč se z ničeho nic otočí udělá otočku až pak přijimá mé instrukce, u mantinelu uplně jiná struktura soubojů(nereálný), hráči se divně posouvají...Častokrát zmáčknu nahrávku, hráč nahraje až za 2 sekundy, útočníci jezděj bezhlavě forčekovat za pukem jak zombíci po živých, to samé soupeř. Divný odrazy puků - nereálný, při kličkách hráčŮm z 95% utíká puk. Nevím co se stalo, ale ta hra se prostě změnila, ZBLÁZNILA.

Ovšem toto mě začalo dělat ve chvíli, kdy jsem ve hře použil funkci "import hudby" vložil sem si vlastní hudbu do hry. Od té doby sem tento problém registroval. Těžko říct jestli to je právě tímto, ale od té doby co jsem to udělal, mám právě tento problém.

Zkoušel jsem vše, veškerou hudbu jsem odstranil, a nechal vše jak bylo dřív, vymazal sem všechny uložená data, zkoušel měnit ovladače, jestli to není jema třeba, nic. Zkoušel jsem měnit různé nastavení hry jako jinačí úrovně, styly hry atd, vše stejné. Pořád samý problém.

Opravdu nevím, co už mám dělat, aby hra fungovala normálně jako dřiv, hráči nedělali ♥♥♥♥♥iny, a dělali co chcu já.

Pokud někdo ví, budu rád za pomoc.. díky

:cry::cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu