mike75 Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Cau decka, mam ps3 a koupím-li si ps4,budu si muset udelat novy nick? budu mit na každý konzoli jiny nick? nebo jak to bude fungovat ? dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Na PS3, PS4 a Vitě můžeš používat jeden stejný účet (nick). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Říjen 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 Takze se mi prevedou všechny trofeje z PS3 na PS4ku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendy93 Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 takze se mi prevedou všechny trofeje z ps3 na ps4ku ? !!! Bingo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Říjen 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 Husty,dik. Ale co když si uz nepamatuji heslo které jsem zadaval když jsem zprovoznoval PS3,pred 4 lety ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendy93 Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 To co vždycky, klikneš "zapoměl jsem heslo" Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Říjen 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 Jo jo,tak snad mi to klapne,dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 Technicky vzato se ti účet ani trofeje nikam nepřevádí, ty pouze ten účet používáš na různých platformách. Trofeje na účtu se pak samozřejmě kumulují ze všech platforem, které trofeje podporují. V offline režimu uvidíš v "Trophy collection" pouze trofeje, které jsi získal na dané platformě, v online režimu uvidíš trofeje ze všech platforem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mike75
Cau decka, mam ps3 a koupím-li si ps4,budu si muset udelat novy nick? budu mit na každý konzoli jiny nick? nebo jak to bude fungovat ? dikes
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.