Maslo1468621435 Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 Mal som 37GB miesta na HDD,stiahol som 3dema o velkosti cca 2GB.Ked som potom pozrel na kapacitu,ukazalo mi len 28GB free,to co ma znamenat?Ved to mi zerie pamet ako dive:lol:.Poradite mi pleas?Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gorgar91 Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 tie dema ked stahujes su mensie , oni sa potom nainstalu a zaberaju viac ... takze hold tak to je .. a s cim chces poradit ? vymaz to co nehravas a mas free miesto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maslo1468621435 Odesláno Listopad 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 tie dema ked stahujes su mensie , oni sa potom nainstalu a zaberaju viac ... takze hold tak to je .. a s cim chces poradit ? vymaz to co nehravas a mas free miesto ... Ano takto urcite bude....som zabudol ze PS3 je vlastne skor pocitac ako konzola:).Len to som chcel poradit.... aspon zatial,dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Maslo1468621435
Mal som 37GB miesta na HDD,stiahol som 3dema o velkosti cca 2GB.Ked som potom pozrel na kapacitu,ukazalo mi len 28GB free,to co ma znamenat?Ved to mi zerie pamet ako dive:lol:.Poradite mi pleas?Dik.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.