JerrySostrovu Odesláno Říjen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2013 zdravim,mám otazku ...mám 2 pamětoví karty a 2 učty ....jde to nějak udělat abych na každy pamětovce měl jiny učet a jen přehazoval pamětovky...dekuji za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Říjen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2013 ne nejde protoze to po tobe bude chcit kartu sformatovat na ktery bude jiny ucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingcz Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Nepujde jen tak prehozenim pametovky. Musis nejdriv reset Vitu do tovarniho nastaveni a zaroven deaktivovat ten aktualni ucet co je na ni, az po tom vsem Vita restartuje teprve pak muzes pouzit 2. kartu s tim 2. uctem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JerrySostrovu
zdravim,mám otazku ...mám 2 pamětoví karty a 2 učty ....jde to nějak udělat abych na každy pamětovce měl
jiny učet a jen přehazoval pamětovky...dekuji za rady :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.