neyo Odesláno Říjen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2013 Dobrý den, mam problém s PS3 mam nově zakoupené spolu s GTA5 a grafika v gta je kostičkovana :( jsme z toho celkem na prášky - nevíte jak to vyřešit ? Děkuji S pozdravem neyo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 i0nE Odesláno Říjen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2013 Nějaký screen by nebyl? Připojuješ to přes Hdmi? Co nastavení zobrazení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neyo Odesláno Říjen 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2013 Pres hdmi a za moment prilozim i screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neyo Odesláno Říjen 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2013 Neco jsem přenastavil ve video options a game mam ten pocit a nyni je to lepsi.. je tam nekde nejake nastaveni ktere zlepsuje zobrazeni ??? Mam fulhd 47inch tv a podle toho jsem to nastavil ale stale se mi to nezda jako videa od borcu z gameplay youtube.. Fotky jsou ted z vecera moc neprukazne zkusim vyfotit zitra.. ale pomuze mi kdyz mi poradite co prenastavit v menu.. dekuji mockrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Říjen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2013 moc toho k nastavovani neni, v menu hry si nastavis nanejvys jas, v nastaveni PS3 mej zaskrtly rozliseni 720p a 1080p a pak uz jen zbyva pohrat si s nastaveni TV, nepresel si z PC ? ,protoze ta grafika muze byt takova jak ma byt a jelikoz si zvykly z PC tak se ti muze zdat spatna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Říjen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2013 Grafiku nemuzes hodnotit podle vedii na YT jeste kdyz jsou zachyceny pres nejakou srandu na Xbox/PS3..vetsina videii je v 720P a tam ani nevidis detaily takze ani kosticky... Je to tim ze jsi asi zvyklej z PC...ja si taky rikal je to kostickovani...ale casem si na to zvyknes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neyo Odesláno Říjen 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 https://db.tt/i8fDaqvc https://db.tt/XrHvbu3N na zadním skle to jde videt je to celkem divne mi to aspon prijde.. btw kdese nastavuje to 720p /1080p nejak jsem to nemohl najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 chtelo by to obrazky v lepsi kvalite takto je to vsecko kostickovane, settings -display settings- a tam nekde nwm ted presne kde nemam ted moznost se podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 i0nE Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Obrázky v lepší kvalitě by to chtělo. Jinak hra nemá snad žádný AA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Uz jsi to vyresil?Ono jsi mozna mel nastaveny aby se zobrazovalo jen 1080P a 1080i(576P je automaticky) ale GTA V umi jen 720P...takze se obraz prepnul automaticky do 576P...tudiz je to takhle kostickovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 (upraveno) Obrázky v lepší kvalitě by to chtělo. Jinak hra nemá snad žádný AA http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241 pre neyo: velke graficke orgie nemozes ocakavat od 7-8 rocnej konzoly! Ten jej HW ma urcite limity. Upraveno Říjen 22, 2013 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
neyo
Dobrý den,
mam problém s PS3 mam nově zakoupené spolu s GTA5 a grafika v gta je kostičkovana :( jsme z toho celkem na prášky - nevíte jak to vyřešit ?
Děkuji
S pozdravem
neyo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.