Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dostal som PS3 k TV co s nou? zn. Zaciatocnik ...par otazok

jaujcik

Recommended Posts

Zdravim.

Dostal som k TV Sony-- PS3 12GB Skylanders. Popravde predtym som o PS ani neuvazoval, no ked ju mam tak preco ju nevyuzit. Mal by som na Vas skusenych par otazok. Samozrejme ze si precitam aj rady na fore, ale to mi teraz potrva daku tu dobu a kedze som nanu nedockavy tak sa aj pytam par drobnosti.

Rad by som cez PSko pozeral 3D filmy aky HDMI kabel si mam kupit na prepojenie, alebo mi staci ten ktory je pribaleny a pripojenie cez CINCH?

Najdolezitejsia otazka je ake hry pre dvoch by ste mi odporucily. Rad by som si nieco zahral s priatelkou. Mate daky typy na spolocne hry? Existuje neico ako Bomberman na PS3? v Alze som takuto hru nenasiel, len neico na youtube. Kde by som ju nasiel pripadne stiahol / kupil ?

Pripadne ake prislusenstvo je potreba si dokupit, co by ste odporucli? pripadne aky dalsi ovladac (kedze mam zatial iba jeden).

Dakujem za rady.

Upraveno uživatelem jaujcik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu