TomasP. Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Ahojky hraje už někdo? Měl bych otazečku take vam po dojeti erzety haže nějakej warning retry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Za mě, nejlepší WRC všech dob...Po dojetí erzety to píše, že nefunguje upload času na internet, který mam vypnutý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasP. Odesláno Říjen 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 jj take mě to chytlo čekal jsem,že to bude horši..a kde se to prosimtě vypne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 vsacan: Porovnáváš i s WRC sérií z roku cca 2002-2005 od Evolution Studios, nebo pouze tuto od Milestone? Jenom, abych byl v obraze. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Za mě nejlepší WRC všech dob. Dojedu erzetu, manuální řazení a pohled přes volant, a 2 až 3 minuty jen oddychuju a vydejchávám ten zážitek...zkus DEMO...Nikdy jsem neměl v žádné jiné hře lepší požitek z jízdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Zkusím, uvidím...právě, že mě předchozí ročník moc neohromil, nedávno jsem zapojil PS2 a zapnul WRC: Rally Evolved, na to jak je to stará hra, tak se stále hraje skvěle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 No já teda nevím já to demo na nové WRC 4 hrál a nevím nevím - vsacan - co jsi hrál za WRC hry, ale dle mě to nemá absolutně žádnou fyziku, připadám si jako bych řídil papírové autíčko absolutně bez pocitu hmotnosti a setrvačnosti vozu. Grafika pěkná ale pro mě hrozné zklamání, na WRC hry od Evolution Studios na PS2 to dle mě nemá ani náhodou. Poznámku, že je to nejlepší WRC všech dob nechám raději bez komentáře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DevilsMercenary666 Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Hrál jsem některé předchozí díly,vyzkoušel jsem tento a po 5 minutách jsem to vyhodil.Jak tohle může někdo vydat a ještě za to chtít dostat zaplaceno.Zlatý ColinMcRae a Dirty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 (upraveno) Ja co si pamatam, tak najlepsi pocit pri jazde som mal v Richard Burns rally. Je tomu 9 rokov :) Upraveno Říjen 23, 2013 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Nerad bych někoho pobláznil svým zápalem pro tuhle hru, ale mě se to opravdu hraje velice dobře...WRC na PS2 byla jiná liga, ale tohle je z těch posledních dílů to nejlepší...PS2 už nemám, takže jiná volba pro mě není... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Ahoj, Wrc4 se letos milestone konečně poveda tak jak píše vsacan.Mám naježděno cca 10hod a hraje se to fakt perfektně.Je vidět velké zlepšení na jízdním modelu.Na zvucích motorů by mohli kluci ještě zapracovat a nebo nejlépe vyhodit toho co to má na starosti a vzít někoho kdo ty zvuky udělá konečně pořádně od prvního dílu je to pořád stejné.Graficky velmi pěkná podívaná všechny tratě mají svoje kouzlo a jsou perfektně zpracovány.Také jsem ještě do nedávna hrával wrc4 na ps2 ale po tomhle novém dílu už za 9let starou minulostí dělám silnou tlustou čáru a vracet se k tomu jíž nebudu.Ti co budou zase letošní wrc4 pomlouvat tak at si napřed tu hru nejprve pořádně zajezdí a pak se k tomu vyjadřují.Takže já jsem letos velmi mile překvapený jelikož jsem od toho tolik neočekával a za mě bych téhle hře dal hodnocení 8.5 čau :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 No jako, když to vezmu kolem a kolem , buďme rádi aspoň za toto. Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 help u ukladani hry v online rezimu jse my sekl xbox a pak my to po restartu vyhodilo ze mam v onlin e rezimu v postupu v levelech - asi 60 0000000 pred tim jsem mel 5 level nevite nekdo jak to resetovat ? vsechny save jsem smazal nepomohlo dik za odpovet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 nikdo na nic neprisel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fjanta Odesláno Listopad 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 Prosím pomoc,nemohu se připojit online? Mám Pstrojku,net mi jde normálně jsem přihlášen,prohlížeč funguje. Ale ve hře mně to na net nechce pustit. Musí se něco ještě někde nastavit? Předem děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DevilsMercenary666 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Tak sem tomu dal ještě šanci (Z nudy :D ) a hle!!!Je to opravdu pecka!Je pravda že grafika by mohla být lepší ale je pravda že to hraju z kokpitu a na okolí nemám čas si prohlížet,takže tím se tenhle nedostatek maže a hratelnost je opravdu skvělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.