Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Wrc 4

TomasP.

Recommended Posts

No já teda nevím já to demo na nové WRC 4 hrál a nevím nevím - vsacan - co jsi hrál za WRC hry, ale dle mě to nemá absolutně žádnou fyziku, připadám si jako bych řídil papírové autíčko absolutně bez pocitu hmotnosti a setrvačnosti vozu. Grafika pěkná ale pro mě hrozné zklamání, na WRC hry od Evolution Studios na PS2 to dle mě nemá ani náhodou. Poznámku, že je to nejlepší WRC všech dob nechám raději bez komentáře...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

Wrc4 se letos milestone konečně poveda tak jak píše vsacan.Mám naježděno cca 10hod a hraje se to fakt perfektně.Je vidět velké zlepšení na jízdním modelu.Na zvucích motorů by mohli kluci ještě zapracovat a nebo nejlépe vyhodit toho co to má na starosti a vzít někoho kdo ty zvuky udělá konečně pořádně od prvního dílu je to pořád stejné.Graficky velmi pěkná podívaná všechny tratě mají svoje kouzlo a jsou perfektně zpracovány.Také jsem ještě do nedávna hrával wrc4 na ps2 ale po tomhle novém dílu už za 9let starou minulostí dělám silnou tlustou čáru a vracet se k tomu jíž nebudu.Ti co budou zase letošní wrc4 pomlouvat tak at si napřed tu hru nejprve pořádně zajezdí a pak se k tomu vyjadřují.Takže já jsem letos velmi mile překvapený jelikož jsem od toho tolik neočekával a za mě bych téhle hře dal hodnocení 8.5 čau :)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

help u ukladani hry v online rezimu jse my sekl xbox a pak my to po restartu vyhodilo ze mam v onlin e rezimu v postupu v levelech - asi 60 0000000 pred tim jsem mel 5 level nevite nekdo jak to resetovat ? vsechny save jsem smazal nepomohlo dik za odpovet

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Tak sem tomu dal ještě šanci (Z nudy :D ) a hle!!!Je to opravdu pecka!Je pravda že grafika by mohla být lepší ale je pravda že to hraju z kokpitu a na okolí nemám čas si prohlížet,takže tím se tenhle nedostatek maže a hratelnost je opravdu skvělá

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu