harry93 Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Nevite, kde sehnat nahradni protiskluzovy krychlicky, ktery jsou ve spod PS3 slim? Nejak se mi uvolnila a nekde se ztratila, potreboval bych novou. Kdybyste nekdo vedel, tak mi prosim dejte vedet. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pitris97 Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Taky mi jedna chybí :( Nejspíš budem muset koupit nějakou konzoli na náhradní díly a z ní to vzít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 a nešlo by to udělat svépomocí ?-ostrý nuž-nějaká guma/stará zástěrka z auta,podlahovina,guma na gumování....../ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rowan Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Ktera? zaslepka sroubku nebo nalepená? Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pitris97 Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 Mě chybí ta co kryje šroub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 harry93 Odesláno Říjen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Taky mi chybí ta, co kryje šroub. Bylo by fajn, kdyby to někde prodávali. Nerad bych si poškrábal stůl a je ♥♥♥♥♥ní, když se to naklání na všechny strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 harry93 Odesláno Listopad 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 tak co? nevite nikdo nic o tom, kde toto sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
harry93
Nevite, kde sehnat nahradni protiskluzovy krychlicky, ktery jsou ve spod PS3 slim? Nejak se mi uvolnila a nekde se ztratila, potreboval bych novou. Kdybyste nekdo vedel, tak mi prosim dejte vedet. Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.