Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problém s HDMI

azgard

Otázka

Zdravím. Mám problém s Hdmi u mé ps3. Jakmile ji zapojím na LCD televizor tak obraz vůbec nejede, ale když ho napojím na plazmu tak jede naprosto v pořádku. Nevíte kde by mohl být problém? jestli třeba nestačí jen změnit nějaké nastavení v konzoli, nebo spíš hledat vadu u LCD televizoru. (xbox i notas mi na této televizi přes Hdmi jedou).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zkoušel jsem připojit zároven AV i HDMI kabel. Podržel to až do druhého pípnutí na HDMI se mi neukázalo nic. Přepnul jsem tedy na AV kde se mi ukázalo že bylo nalezeno HDMI jestli to chci přes něj připojit. Dal jsem Ano a najednou mi naskočil černý obraz a to samé i když jsem přepnul na HDMI. Restartoval jsem konzoli a už mi to nepsalo že bylo nalezeno HDMI. Přes AV to tedy jelo, ale HDMI opět nic. Zkoušel jsem tedy přejít do Setting kde jsem ve Video Output Settings nastavil HDMI tam dal Change, ale na chvíli naskočila černá, ale nic se nezmanilo sad.gif nevíte co teda s tím? asi bude jediným východiskem pořídit Component

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu