Peetrs1468628269 Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Prosím o pomoc. Koupil jsem Wii s programem USB dowloader GX a diskem pro zálohování her. Vše perfektně fungovalo, ale po nainstalování hry z DVD, jejím spuštění a následném vypnutí se mi objevila hláška: "No WBFS or FAT/NTFS partition found. You need to select a format a partition" a nabídka "Select" "Format" a "Return". Již není možné dostat se zpět do menu s výběrem her. Po připojení HDD k PC WBFS manager hází chybovou hlášku a Wii backup manager disk vidí, ale tvrdí, že je úplně plný a nejdou zobrazit jednotlivé nahrané hry. Je možné toto nějak odstranit aniž bych přišel o hry, které již mám na HDD uložené? Předem děkuji za jakoukoliv radu, případně pokud má někdo zkušenosti s wii hackem, tak budu rád, pokud mi tuto chybu za úplatu odstraní. Pouze osobně Praha, nebo Benešov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 V jakém souborovém formátu je ten HDD? Jak přesně jsi tu hru na něj instaloval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetrs1468628269 Odesláno Říjen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Jsem v tom úplná Lama, takže souborový formát nevím. Kde, nebo jak ho zjistím? Hry na něm už byly a já si tam chtěl nasypat těch pár, které jsem už měl doma na DVD. Instaloval jsem normálně tak, že jsem vložil DVD a program mi nabídl možnost "Instal", takže jsem to nainstaloval. Dal jsem tam takto jednu hru (Crossbow training) a vše bylo v pohodě, ale pak jsem tam stejně nainstaloval Rampage total destruction a bylo to. Jak jsem psal, hru jsem normálně zapnul, ale při vynutí to šlo do kopru. Jinak pokud by mi byl ochoten někdo za úplatu pomoct v rozumné dojezdové vzdálenosti autem od Benešova, tak mu konzoli dovezu, ale s posíláním už mám špatné zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Pokud byl disk od začátku ve Windows nečitelný, je (byl?) nejspíš sformátovaný ve WBFS. Jsi si jistý, že v souvislosti s připojením k PC jsi na něco neklikl, případně nekorektně odebral HDD z počítače? To by mohlo poškodit tabulku souborů a učinit je nečitelnými. Pokud by to tak bylo, tak fakt nevím, jak se WBFS opravuje...:-\ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetrs1468628269 Odesláno Říjen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Zapomněl jsem napsat, že hry jsem na disk instaloval přes Wii a ne přes komp. K PC jsem HDD připojil teprve poté co spadnul. Před tím byl celou dobu zapojený pouze ve Wii! V nejhorším ho nově naformátuji a začnu tahat všechno znova. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Spadnul - myslíš softwarově, viď ;-) V tom loaderu, co používáš, neměnil jsi konfiguráky na SD kartě nebo přímo nastavení programu? Pokud bys snad ten disk formátoval, dej ho na NTFS, ať se dá využít i ve Windows. Samozřejmě budeš muset nejspíš nastavit i loader - Google poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetrs1468628269 Odesláno Říjen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Jasný soft spadnul. :) Na SD kartě jsem nic neměnil, nerozumím tomu, takže jsem se v tom nehrabal. Asi mně čeká reinstal. Ale i tak díky za tipy a ochotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sidenius Odesláno Únor 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2017 určitě jestli půjdeš do reinstalu (vtipné koukam že jsi to psal před 4ma lety) tak ten HDD zformátuj přímo ve WBFS manageru (tuším že tools - formating HDD) já začal používat všema hojně doporučený Wii backup manager (to samé) a v něm mi přijde že ten hdd formátuje ještě lépe (myšleno rychleji,vidím podrobný status, kolik má alokační jednotka atd... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.