alofok Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Dobrý den, chci si k PS koupit nějakou TV/monitor levnější varianty, můžete mi nějakou prosím doporučit ? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pitris97 Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Já bych doporučil nějakou LED televizi, nejlépe 107 úhlopříčku a cenu nad 10 000. Samozřejmě záleží na osobních preferencích, jestli má televize sloužit na internet, na filmy, na hraní a podle toho si vybrat. Jinak doporučuji přečíst : http://www.dtest.cz/clanek-1742/jak-vybrat-televizor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alofok Odesláno Říjen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Děkuji. Měla by hlavně sloužit na hraní a taky na filmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
alofok
Dobrý den,
chci si k PS koupit nějakou TV/monitor levnější varianty, můžete mi nějakou prosím doporučit ? Děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.