Kapr Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2013 Cau chci se zeptat kde se da sehnat tahle edice ale EU?Koukal jsem a v evrope ma byt od 12 zari. Ale co tak koukam skoro nikde ji nemaj...a kdyz uz tak jen US verzi. Diky. Citovat
0 Yoshi Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2013 Taky by mě to zajímalo! Jsem fanoušek MGS už od verze na PSX (ale zkoušel jsem i ty v 8bit xD) a rád bych chtěl tuhle kolekci - :) Citovat
0 Kapr Odesláno Říjen 22, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2013 Taky by mě to zajímalo! Jsem fanoušek MGS už od verze na PSX (ale zkoušel jsem i ty v 8bit xD) a rád bych chtěl tuhle kolekci - :) No na JRC pisou ze bude v Listopadu...na Alze byli kur*y a nechali tam US verzi a chudaci lidi nevedeli proc jim nejdou PSX verze...tak uz ji stahli....a vsude jinde je US verze... Tak uvidime v Listopadu...ale jak rikas tohle musim mit :D Citovat
0 RingMan Odesláno Červenec 19, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2014 nevíte jak je to s německou verzí? musím mít německej účet pro aktivaci jedničky jak v US verzi, nebo to jde v pohodě na normální účet? Citovat
Otázka
Kapr
Cau chci se zeptat kde se da sehnat tahle edice ale EU?Koukal jsem a v evrope ma byt od 12 zari.
Ale co tak koukam skoro nikde ji nemaj...a kdyz uz tak jen US verzi.
Diky.
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.