azumaninja Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 Cau chci se zeptat je nejaky florball na psp jako hra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 je stěží na pc natož na psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokes16 Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 No to jo já ho ani neviděl na PC jen jsem o tom slyšel a na PSP asi těžko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 Muze sem nekdo hodit odkaz na florec na pc? :) Leda je obyc hokej..ale florbal?! To nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 bohuzel nic neni jinak bych to uz davno mel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 ale je asi před 2 lety jsem to hrál zkusím to najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 stacilo i jen na googlu zadat freehry florbal zde to je http://freehry.doupe.cz/recenze/mer-innebandy/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 naštěstí ne nesnášim ten sport jedině hooooookej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 Je to skoda ze neudelaj neco poradnyho protoze tenhle sport je dobrej a jeste bych udelal FUTSAL game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.