patver Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Zdravim.Mam dotaz.S kamosem sdilim jeho ucet,sdilim ho s nim nejakou dobu cca 1 rok. Nedavno jsem z jeho PSpluska chtel ztahnout nejakou hru.Ale napsalo mi to ze na tento ucet jsou aktivni 2 konzole (moje,jeho)Logicke:ziped:. Takze on se musel deaktivovat no a ja jsem mohl ztahovat.To by mi ani tak nevadilo,protoze se vidime denne a domluvit se neni problem,ale proc mi hra bez jeho deaktivace nejde ani zpustit?Funguje to tak ze kdyz hraju ja on se nechyta a naopak.Kdysi bez problemu a ted tohle,jsem zvedavy co jeste sony vymysli. Nevite prosim nekdo nejakou radu jak tomuhle predejit?Teda jestli to vubec jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 zkusim odpovedet jako laik - imho je aktivovana nejaka treti konzole. Sprava techto konzoli by mela jit pres web z pocitace. Takze se podivat, jake jsou aktivni a tu pripadnou treti deaktivovat z pocitace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patver Odesláno Říjen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Na to jsem se ho ptal a rikal ze nikdo jiny jeho ucet nema Navic napsalo to ze jsou aktivni 2 konzole.Ne tri.Fakt nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Mrknite na ten web. A nebyl ten napis ve smyslu "uz jsou aktivovany 2" (pokud chces treti, jednu deaktivuj). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patver Odesláno Říjen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 No je fakt ze mam nove ps3 a mel jsem jeho ucet i na starem ps3, takze je to mozne.Ale v tom pripade jak deaktivuju ten stary? Mam ho jeste doma, ale je kaput nejde ani zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 No tak to je pak jasny, ne? ;) Pokud je kaput, pak je jedina cesta pres ten pocitac, jak opakuju uz potreti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patver Odesláno Říjen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 No jo ale nevim jak.Je na to nejaka stranka nebo tak neco? Ja jsem totiz pocitacovy mag :-) Jsem rad kdyz si ztahnu film. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 (upraveno) https://account.sonyentertainmentnetwork.com/pc/login.action?request_locale=en_CZ Deaktivuj všechny konzole najednou, jde to udělat jednou za 6 měsíců. Jiným způsobem svůj účet na tý rozbitý konzoli sám nedeaktivuješ. Obrázkový návod najdeš zde: https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/2616 Upraveno Říjen 24, 2013 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patver Odesláno Říjen 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2013 Vsem a hlavne kjulerovi velke dik.Vsechno uz slape jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
patver
Zdravim.Mam dotaz.S kamosem sdilim jeho ucet,sdilim ho s nim nejakou dobu cca 1 rok.
Nedavno jsem z jeho PSpluska chtel ztahnout nejakou hru.Ale napsalo mi to ze na tento ucet jsou aktivni 2 konzole (moje,jeho)Logicke:ziped:.
Takze on se musel deaktivovat no a ja jsem mohl ztahovat.To by mi ani tak nevadilo,protoze se vidime denne a domluvit se neni problem,ale
proc mi hra bez jeho deaktivace nejde ani zpustit?Funguje to tak ze kdyz hraju ja on se nechyta a naopak.Kdysi bez problemu a ted tohle,jsem
zvedavy co jeste sony vymysli.
Nevite prosim nekdo nejakou radu jak tomuhle predejit?Teda jestli to vubec jde.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.