ps3cima Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Ahoj sem tu nový ,dneska sem to tu 4hod. projížděl a získával info o flashnutí ps3 , je tatdy toho mraky že sem z toho uplně ♥♥♥♥♥ :ziped: tak se chci zeptat na rovinu jestli mi pujde moje PS3 udělat abych mohl hrát hry v iso souboru z disku bud co je v ps3 nebo externí prostě chci hrát hry stažené z netu už sem si dost koupil her pak sem nějaký prodal abyh si mohl zase přidat na novou a to mě nejvíce štve že bych si chtěl zahrat něco staršího ale nemužu zdali tu hru už nemám :cry: slim 320GB , model czech 2504B , systém FW 4.46 - ale je to po dobu co ho mám 7let co mi ho rodiče koupily k vánocům tak byl update při připojení k internetu, tak nevím co tam bylo když se to koupilo kdlidně jestli mi to nikdo fleshne budu jen rád nebo doporučí někoho kdo to dělá , sem z Mostu klidně si dojedu Děkuji všem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ps3cima Odesláno Říjen 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 date code - 0C prosím najde se někdo kdo poradí nebo udělá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.