crafterr Odesláno Říjen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2013 Zdravím všechny, chci se zeptat na zvuk, který vydává mechanika PS3 /mám slim, zhruba rok starý, 160 GB. Přešel jsem z Xboxu a zaboha nemůžu rozdejchat ten zvuk, kterej vydává mechanika když čte Blu-ray disk. (při GTA mi to čte neustále a mám 100 chutí na to šlápnout). Je nějaké řešení? vyčistit? nebo je to normální...? Pokud je to normální, jak to vydržíte?!:-D dík za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2013 pokud myslis ten stejny zvuk tak to je v pohode, pokud hraju hru tak to pres ten zvuk stejne neslysim takze mi to nijak nevadi :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Říjen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 Pokud to je opravdu ten normální zvuk jako mají všichni vlastnící PS3 Slim tak je to v pohodě. Jinak můžeš to vyřešit tím že zapneš nahlas repráky nebo dáš PS3 za televizi. Já mám PS3 na natáhnutí levé ruky a už jsem si zvykl, furt je tišší jak můj PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 Ja to pri hre prestanu vnimat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 hry z PS store nebo sluchátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Nebo si nech konzoli flashnout ;) Hry hraješ z hdd, takže to žádné zvuky vydávat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Promin...vadi ti mechanika a přešel jsi z xboxu? A to ze v tom trafu pristaval neustale vrtulnik ti nevadilo? Xbox necetl dvd? :banghead::screwy: Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 Taky me stve, ze neni na PS3 stejna volba jako na xboxu = nainstalovat vse na HDD. Bude to mit az PS4, ale treba i na PS3 udelaji nejaky update... Dost caste swapovani mechaniky mi taky vadi, ale zvykl jsem si... Nejhorsi to asi bylo u RDR GOTY... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.