crafterr Odesláno Říjen 25, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2013 Zdravím všechny, chci se zeptat na zvuk, který vydává mechanika PS3 /mám slim, zhruba rok starý, 160 GB. Přešel jsem z Xboxu a zaboha nemůžu rozdejchat ten zvuk, kterej vydává mechanika když čte Blu-ray disk. (při GTA mi to čte neustále a mám 100 chutí na to šlápnout). Je nějaké řešení? vyčistit? nebo je to normální...? Pokud je to normální, jak to vydržíte?!:-D dík za info... Citovat
Manoust Odesláno Říjen 25, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2013 pokud myslis ten stejny zvuk tak to je v pohode, pokud hraju hru tak to pres ten zvuk stejne neslysim takze mi to nijak nevadi :bash: Citovat
pitris97 Odesláno Říjen 26, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2013 Pokud to je opravdu ten normální zvuk jako mají všichni vlastnící PS3 Slim tak je to v pohodě. Jinak můžeš to vyřešit tím že zapneš nahlas repráky nebo dáš PS3 za televizi. Já mám PS3 na natáhnutí levé ruky a už jsem si zvykl, furt je tišší jak můj PC. Citovat
seth123 Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2013 hry z PS store nebo sluchátka Citovat
Mušák Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2013 Nebo si nech konzoli flashnout ;) Hry hraješ z hdd, takže to žádné zvuky vydávat nebude. Citovat
Rowan Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2013 Promin...vadi ti mechanika a přešel jsi z xboxu? A to ze v tom trafu pristaval neustale vrtulnik ti nevadilo? Xbox necetl dvd? :banghead::screwy: Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Citovat
miz012 Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2013 Taky me stve, ze neni na PS3 stejna volba jako na xboxu = nainstalovat vse na HDD. Bude to mit az PS4, ale treba i na PS3 udelaji nejaky update... Dost caste swapovani mechaniky mi taky vadi, ale zvykl jsem si... Nejhorsi to asi bylo u RDR GOTY... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.