Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

1.Obě DVD vyextrahujeme programem xbox360 tools,nebo xbox image browserem a připravíme si na flešku nebo externí HDD pomocí čehož kopírujeme do xboxu

2. Spustíme file manager

3. Na levé straně otevřeme DVD 1 , content , 16 nul a uvidíme složku 454109BA

4. Na pravé straně otevřeme HDD xboxu , content , 16 nul a složku 454109BA tam nakopírujeme

5. DVD 2 nakopírujeme do složky kam dáváme hry ( GAME , HRY )

Postup je v podstatě stejný jako u BATTLEFIELD 3 , FORZY 4 , GTA 5 ( vkládání DLC do adresáře )

• Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
1.Obě DVD vyextrahujeme programem xbox360 tools,nebo xbox image browserem a připravíme si na flešku nebo externí HDD pomocí čehož kopírujeme do xboxu

2. Spustíme file manager

3. Na levé straně otevřeme DVD 1 , content , 16 nul a uvidíme složku 454109BA

4. Na pravé straně otevřeme HDD xboxu , content , 16 nul a složku 454109BA tam nakopírujeme

5. DVD 2 nakopírujeme do složky kam dáváme hry ( GAME , HRY )

Postup je v podstatě stejný jako u BATTLEFIELD 3 , FORZY 4 , GTA 5 ( vkládání DLC do adresáře )

nechapu bod 5 ..... kam davam hry ? no prece do content / 000000xxxxxx. Muze mi nekdo podrobneji popsat co s DVD2 .... diiiky. Vsude na netu totiz ctu 100 navodu kam strcit DVD2 a stejne nic nefunguje

Odesláno (upraveno)

Ahoj prosimtě mam dotaz.Zkoušel jsem to klasicky jako forzu,gta a nefunguje mi to... Na disk xka jsem nahrál disk 2,spustil,vypnul.Pak vzal složku 00000002 z disku 1 (ty hd textury)nainstaloval ke hře a nejde to.

Co dělam blbě?

Tvůj navod chapu,ale u dvd2 píšeš nakopírujeme do slozky kam davame hry - ja davam hry normalně na disk xka tj.content -0000000000000000-atd..

Mam v tom ted nejak bordel....

dík

Ganyb : Koukam mame stejnej problem

Upraveno uživatelem onefootman
Odesláno (upraveno)
Ahoj prosimtě mam dotaz.Zkoušel jsem to klasicky jako forzu,gta a nefunguje mi to... Na disk xka jsem nahrál disk 2,spustil,vypnul.Pak vzal složku 00000002 z disku 1 (ty hd textury)nainstaloval ke hře a nejde to.

Co dělam blbě?

Tvůj navod chapu,ale u dvd2 píšeš nakopírujeme do slozky kam davame hry - ja davam hry normalně na disk xka tj.content -0000000000000000-atd..

Mam v tom ted nejak bordel....

dík

Ganyb : Koukam mame stejnej problem

a ty uz taky nes.r to gta si normalne nakonec rozchodil ne? tak co tady blbnes ,))

Na disk xka jsem nahrál disk 2,spustil,vypnul.Pak vzal složku 00000002 z disku 1 (ty hd textury)nainstaloval ke hře a nejde to.????

ty hd textury kopirujes do toho content.....

dvd 2 normalne klidne na externak, proste kamkoliv,tam kam davas ostatni hry.... hry\bf4

Upraveno uživatelem wopiczak
Odesláno (upraveno)

Jak rozjed na slimovi 4gb z flashem LT3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja mam DVD2 + HDD 120GB

nainstaloval jsem na HDD a pořád to chce DVD1 ???

Když stáhnu HD pack a dám do konzole - bude to chodit ?????

Sorry, že píšu do tématu RGH o flash

Rozchozeno

Formát fleshky v Xboxu, stáhnutí HD textur z CzTorrent, vložení na fleshku přes Horizont

fleshka zpět do Xbox a transfer obsah flashky na HDD v Xboxu.

Vloženo DVD2 a spuštěno

chvíle napětí

a naběhla uvodní obrazovka

s multiplayerem, kampaní atd

dál nezkoušeno

málo času - musím do práce

zítra až přijdu budu pařit pařit a pařit

Upraveno uživatelem houba2007
oprava
Odesláno
Tak nějak to také nemohu rozchodit. DVD1 vyextrahované a dané na USB/MU do Contet/16x0 a pak ta složka, DVD 2 na externím síťovém disku a nic. Hra se spustí, vyberu Single Player a hra se začne načítat, ale načítá se 5 min a stále nic....

z DVD1 vyextrahuj slozku content a hod ji na root hardisku, nic vic z DVD1 nepotrebujes jen ten content vytahni. DVD2 normalne nakopiruj tam,kam davas hry normalne, tedy .... content/0000000xxxx/........

Odesláno (upraveno)

ganyb:takhle mu asi moc nepomuzes,) od kdy se hry davaj do content? tam se davaj jenom dlc,HD textury!

musi to bejt takhle : v pravo je ukazano kde ma bejt ten vyextr. content z discu 1, pouze tam a nikde jinde!! jen takhle to bude fungovat.

disc2 normalne prez iso2god tam kam davate ostatni hry, jak je ukazano na obrazku v levo

post-14489-14687169405906_thumb.jpg

Upraveno uživatelem wopiczak
Odesláno (upraveno)
ganyb:takhle mu asi moc nepomuzes,) od kdy se hry davaj do content? tam se davaj jenom dlc,HD textury!

musi to bejt takhle : v pravo je ukazano kde ma bejt ten vyextr. content z discu 1, pouze tam a nikde jinde!! jen takhle to bude fungovat.

disc2 normalne prez iso2god tam kam davate ostatni hry, jak je ukazano na obrazku v levo

[ATTACH=CONFIG]22845[/ATTACH]

ja ti teda nevim ale ja je tam davam od jakziva co mam xko s rgh ze sis ty nekde precet v navodu ze si mas vytvorit slozku hry a tam je davat neznamena ze je to jedina spravna cesta naopak default je radit jak se ma content/16x0/id hry

a kdyz uz si tam tu slozku vytvoris jako ze obdobnou mam tez jak na internim tak externim tak dle myho selskyho rozumu tam patri iso ripy z img browseru atd nevidim jedinej duvod proc tam cpat hry prevedeny z iso2god

Upraveno uživatelem chipomil

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu