Zemakbasak Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 Tak co, už někdo hrajete tuhle rpg pecku? Podle recenzí i YouTube to vypadá fantasticky :-) Neví někdo kolik zabírá instalace na kartě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 mám jí ale není na to čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemakbasak Odesláno Říjen 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Ja uz ji mam taky :) Je to nejlepsi hra co jsem na Vitu hral, uplna fantazie mam za sebou dve probdele noci ;-))) Kdo hral kdysi Golden Axe bude jako doma...Pokud jeste nekdo ma a chtel by zkusit Multiplayer piste sem nebo mne do zprav ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Ta cena je moc na mě si počkám na slevu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Je to nehorazna pecka. Pořídil jsem na Aukru za osm kil i s poštou a vůbec nelituju. Rozhodne doporucuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonzo78 Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 mnoo a ted je na ps+ zdarma ;) uz se na ni tesim,jen delaji drahoty a nechcou ty nove veci nahodit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 mnoo a ted je na ps+ zdarma ;) uz se na ni tesim,jen delaji drahoty a nechcou ty nove veci nahodit :( http://cz.playstation.com/playstationplus/ už jenom 5hodin a 40 minut podle odpočítávání :bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 v obchode už to je na stahnuti staci to vyhledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.