krystoff Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 Už se hraje 1.kolo Neměl jsem u na PSP co hrát tak sem skusil Warhammer a celkem mě to chytlo, zvlášť pak multiplayer. A napadlo mě jestli o to bude zájem tak bych mohl zorganizovat Ligu tady na foru. Takže pls. pište a když bude zájem víc než 10 lidí tak to zařídím. 8) Jména Krysoff - stofi42 Mata - matacz Spawn - lobo Han - Han.cz M@twej - matwej Musíte se dohodnout a každý musí hrát proti každému. Pak mi pošlete výsledky PMkou (i screen by se hodil) a já to sem zapíšu Výhra-1 bod Nevíc bodů vítěz :) Tabulka zápasů stofi42 x matwej = matacz x matwej = lobo x matwej = Han.cz x matwej = stofi42 x Han.cz = matacz x Han.cz = lobo x Han.cz = stofi42 x lobo = matacz x lobo = stofi42 x matacz = Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 jak bys sis to jako predstavoval? me tahle hra taky bavi, ale bylo by lepsi kdyby jsme se vzdycky dohodli na tom ze si v nejaky cas zahrajeme po netu...good hlasim se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Listopad 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 jak bys sis to jako predstavoval? me tahle hra taky bavi, ale bylo by lepsi kdyby jsme se vzdycky dohodli na tom ze si v nejaky cas zahrajeme po netu...goodhlasim se Představoval bych si to tak nějak, nějaci lidi se přihlásí jak se tam menujou atd. já udělám seznam a pak se bude hrát každý z každým, výsledky mi dycky pošlou PMkou (třeba i se screenem aby nebyly spory) za každé vítěství 3 body (a pokud tam lze i remizovat tak za remizu 2 body) Tady bude viset updatovaná tabulka, kdo s kým hrál a kolik má bodů Na konci se body sečtou a voala máme vítěze... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 no tak ja taky no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 klidne bych se pridal:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spawn Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 jj taky bych do toho šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 jj taky bych se pridal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 Nj aj ja :bash: ale kedy to bude ? Nekedy cez vianoce by to vyhovovalo bo teraz myslim ze nikto nema cas :cry: aspon ja (9tka, po vianociach monitor) cize tak vianocne prazdnini :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Listopad 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 No myslím že už má zájem pár lidí takže mi prosím napíšte jak se menujete ve hře ja udelam tabulku zapásů a bodů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 ve hre jsem Han.CZ a znicim kazdeho kdo me vyzve 8):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matwej Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 ve hře matwej...teda myslim:D a pravděpodobně mě rozdrtí každe jkdo mě vyzve:dozey::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 Takže je to tady už se přihlsilo 5 lidí a myslím že to je dost na prví kolo, stejně t bude jen tak jako, musíme to nejdřív pořádně rozchodit a pak to bude třeba i pro víc. Musíte se dohodnout a každý musí hrát proti každému. Pak mi pošlete výsledky PMkou (i screen by se hodil) a já to sem zapíšu Výhra-1 bod Nevíc bodů vítěz :) Tabulka zápasů stofi42 x matwej = matacz x matwej = lobo x matwej = Han.cz x matwej = stofi42 x Han.cz = matacz x Han.cz = lobo x Han.cz = stofi42 x lobo = Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 Chybelo tam matacz vs. stofi42 Tady sem udelal strucnou tabulku kterou potom kdyztak krystoff doplni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 jo a melo by se prisahat (nebo neco takoveho) ze se z boje utikat nebude (mam s tim spatne skusenosti, kdyz vyhravam ve hre Stronghold Crusader tak se prohravajici oponent radsi odpoji nez aby prohral(a pritom na hamachi+icq je neustale pripojen a rika ze se mu vypojil net:)), ja vam na rovinu rikam ze bych tohle fakt neudelal...byla by to svinarna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 kdo uteče prohraje nebo se dohodne s kým hrál a dají si to znovu mata: cool tabulka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 kdo uteče prohraje nebo se dohodne s kým hrál a dají si to znovumata: cool tabulka nojo ono se to lehko rekne jenze ja kdyz jsem hral 3 hry s lobo tak se nam z tech tri her 2* stalo ze nas to vyhodilo zniceho nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 no vídš vyřešili ste to dohodou a nebyla to ničí chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franki Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 mam otazku to hrate US verziu alebo EU ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.