Kovik10 Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Zdravím, rozhodl jsem se připojit xbox k internetu a hrát live. Xbox jsem připojil přes kabel (spojil xbox a router), v xboxu najel na network settings, zadal IP, BRÁNU, MASKU, DNS PRIM., DND SEK., dal test connection. Náhle mi vyskočí hláška "There is problem with your connection. Select more info for a description of the problem and how you can fix it." S jejich radami si nevím rady, hlášení mi vyskakuje takové: W:0000-000B X:8000-108D Y:0000-0000 Z:0000-0000 ID:0001-0004 L:8007-0435 T:Wired A:IP/MASK (vše konkrétně) G:BRÁNA D: DNS PRIM./DNS SEK. Možná mám jen špatně IP (původně jsem si vše zjistil z příkazového řádku cmd, kde jsem napsal ipconfig, ale vyskočila mi také hláška. Tak jsem si našel email od poskytovatele a opsal IP,MASK atd.) Nevyznám se v tom a byl bych šťastný za každou malou radu. Děkuji moc za přečtení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.