Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jaké hry na PS3?


Bobin

Recommended Posts

Zdravím, pořídil jsem PS3 na hry, které nevyšly na PC, takže žádám zdejší konzolisty, jestli byste mi neporadili nějaké vaše oblíbené hry.

Tady jsem si vypsal pár her, které bych si rád sehnal a zahrál, takže ty rovnou přeskočte. Díky.

The Last of Us, God of War, Little Big Planet, Read Dead Redemption, Monster Hunter, Gran Turismo, Uncharted, Beyond: Two Souls, Flow, Flower, Journey, Heavy Rain, Metal Gear Solid 4, Shadow of the Colossus HD, ICO HD, Final Fanstasy XIII, o Killzone ani Resistance zájem nemám.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau, tak ten výčet her, co tady máš ti vystačí určitě na pořádně dlouho a jsou to tituly, který si zahraješ i víckrát. Doplnil bych snad jen o Heavenly Sword (sice stará - 2007, ale bavila mě) a určitě bych zkusil i MotorStorm (všechny díly jsou dobrý). Ale ten tvůj seznam se těžko doplňuje, když už tam máš skoro všechny ty lepší tituly. Možná ještě mrkni na Ratchet & Clank - pro mě taková oddechovka.

P.S. no nevím, ale s tím Killzone děláš chybu. Je to fakt skvělá hra, ale pokud nerad střílečky, tak to potom vynech. Resistance taky nemusím.

Upraveno uživatelem Steklin87
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

GTA 5 s největší pravděpodobností vyjde na PC, takže to si počkám :-) Stelkin, díky za tipy. Vím, že tam mám skoro všechny ty nejznámější hry, právě chci poradit nějaké méně známé, ale které bych neměl minout. Takový Final Fantasy jsem hrál naposledy na PS1, a v těch dílech na PS3 se vůbec neorientuju. Možná té Killzone dám šanci :)

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu