YakubCZE Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Ahoj, Mám pár otázek na které jsem nenašel jasné odpovědi. 1.Mám flashnutý xbox a GTA V (originál hra) a zajímalo by mně jestli se můžu připojit na live, bohužel abslotně netuším jaký mám flash.Nejedná se mi až tak o multiplayer (ikdyž i ten by se samzřejmě hodil :D) ale spíš o social club protože mám kod na tu vzducholod, a nechci to riskovat. 2.Pokud dostanu ban tak se jedná pouze o ban na live že? hry budu moct hrát stále dál? a jak je to s istalací na hdd? ( GTA má 2 disky) 3.Jde ještě nějak získat gold zdarma? ikdyby na 1 den. Děkuji předem za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrys Mencl Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 1) pokud máš flash že hry dáváš na HDD tak na live nemužeš dostaneš ban. pokud hry vypaluješ tak na live můžeš. 2) dostaneš ban pouze na live ale hrát single budeš moct pořád. 3)získat to nevím ale můžeš si ho koupit myslím že to stojí cca 40 Kč Je možný že se pletu ale podle toho co sem četl tak by to tak mělo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.