Pizzadox Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 konecne jsem to uploadl sice pozde :oops: (za to se moc omlouvam) ale prece je to ZDE : ftp:/82.208.25.244/PSP Movies/Star Wars Ep.3/ uzivatel : psp heslo : psp Doporucuju na stahovani program FlashFXP DOWNLOAD zde : http://www.stahuj.cz/internet_a_site/ftp_klienti/flashfxp/ ENJOY IT !!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eraser17 Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 ja by som prijal vsetky epizody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 to by bolo super. SW3 som chcel vidiet, ale nemal som zatial tu moznost. Divx som nestahoval, lebo boli prilis velke. Na PSP s CZ dabingom by to bolo super. Len Do TOHO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 To jo jen do toho bude to super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Leden 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 Ok uz to uploaduju na FileFactory :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Leden 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 nak se mi to na FileFactory seklo zkusim SendSpace :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 hmmm, já bych tu měl na dvd všechny díly...akorát jenom v původnim dabingu :D (je lepší...:D), jenom by se to muselo převést do nějaký přijatelný kvality :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Leden 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 hmmm, já bych tu měl na dvd všechny díly...akorát jenom v původnim dabingu :D (je lepší...:D), jenom by se to muselo převést do nějaký přijatelný kvality :D pouzij total video converter :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Leden 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 Nevim proc ale vsude se mi to odmita prijmout (ten soubor) zkousel jsem rapidshare, megaupload, sendspace, filefactory, yousendit poradte nekdo kde bych to mohl zkusit jeste :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 asi je moc velkej...neregistrovaný muže bejt leda do 50 nebo 100MB, myslim, jak kde :D btw mohlo by se to posílat přes DC...ale to by zase chtělo trpělivost ;)...já třeba mam upload jenom 256kbps (zatim :D)...takže přes noc někomu poslat a pak už jenom sdílet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 hej to by bylo super dat sem nejaky StarWars... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 takže...řekně te si kerý sw chcete v jakym jazyce (4,5,6,1 mam jen EN) a jak velký (kvalita) a jak nasdílet :D, co kdo udělá...mno prostě způsob jak zrealizovat tenhle dobrej nápad Pizzadoxe ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Leden 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 asi je moc velkej...neregistrovaný muže bejt leda do 50 nebo 100MB, myslim, jak kde :Dbtw mohlo by se to posílat přes DC...ale to by zase chtělo trpělivost ;)...já třeba mam upload jenom 256kbps (zatim :D)...takže přes noc někomu poslat a pak už jenom sdílet ;) zabira asi 400 MB a to nejde jen na rapidu a megauploadu na ostatnich jo :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 skus to spakovat a tak poslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eraser17 Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 ja cem vsetky epizody ket sa da... a co sa da tag s dabingom a co nje stacia aj titulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 ja cem vsetky epizody ket sa da... a co sa da tag s dabingom a co nje stacia aj titulky jj :D moje řeč 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eraser17 Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 akoze ja mozem epizodu 3 skonvertovat, bo tu mam na DVD, ale ostatne nemam , takze kdo to ma, tak nech sa to pokusim spravit... inak ket mi volado vysvetli ako sa daju uploaduvat veci na tje divne serveri taaag mozem zacat konvertovat svoje DVD(mam ich docela dost) a divx a uploadovat ich tam... a mohli by sme si zalozit topic , kde budu odkazy na tjeto filmy.... co vi na to.. aspon by som nemusel , z netu stahovat plne divx, ale us skonvertovane filmyky ;) ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 jo taková je idea :D...teď si to buď mužem posílat přes hub nebo nějakej ten server na upload ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 spis server na upload.....a ty mas 4,5,6 v ceskym jazyce ve strarym dabingu?- pac ten je fakt o hodne lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 mno 4,5,6 mam v anglickym jazyce....pár dialogů je ale upravenejch tak aby navazovali na předchozí díly...a pak mam druhou reedici ep1 (rozšířená), taky jen en, 2 normál a 3 taky btw tak šoupněte sem někdo linka na upload server kam to budem dávat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 jj jasny ale titulky k tomu mas taky ne?tady uz nekdo psal ze to bude davat na nejakej upload server ale prej to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 mno to je jasný...i japonský by byly :D....mam ten remastrovanej DVD pack co vyšel někdy před premiérou ep3 :D (bylo v ňom 1,4,5,6) a server...jít by to mělo...možná byl přetíženej....horší je že nevim na kterej server to dát...teda spíš o žádnym nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Leden 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2006 jj super kdy to bude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eraser17 Odesláno Leden 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2006 no vypada to taag, ze nidy.. ja us ma njake filmy skonvertovane, len nevjem na aky server ich mam poslat... ket njekdo poradi , taaag ich tam poposielam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 bych taky mohl neco zkonvertovat, jen kam to budem hazet ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.