Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Star Wars Ep. 3

Pizzadox

Recommended Posts

konecne jsem to uploadl sice pozde :oops: (za to se moc omlouvam) ale prece je to ZDE :

ftp:/82.208.25.244/PSP Movies/Star Wars Ep.3/

uzivatel : psp

heslo : psp

Doporucuju na stahovani program FlashFXP

DOWNLOAD zde :

http://www.stahuj.cz/internet_a_site/ftp_klienti/flashfxp/

ENJOY IT !!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

asi je moc velkej...neregistrovaný muže bejt leda do 50 nebo 100MB, myslim, jak kde :D

btw mohlo by se to posílat přes DC...ale to by zase chtělo trpělivost ;)...já třeba mam upload jenom 256kbps (zatim :D)...takže přes noc někomu poslat a pak už jenom sdílet ;)

Odkaz ke komentáři

asi je moc velkej...neregistrovaný muže bejt leda do 50 nebo 100MB, myslim, jak kde :D

btw mohlo by se to posílat přes DC...ale to by zase chtělo trpělivost ;)...já třeba mam upload jenom 256kbps (zatim :D)...takže přes noc někomu poslat a pak už jenom sdílet ;)

zabira asi 400 MB a to nejde jen na rapidu a megauploadu na ostatnich jo :twisted:

Odkaz ke komentáři

akoze ja mozem epizodu 3 skonvertovat, bo tu mam na DVD, ale ostatne nemam , takze kdo to ma, tak nech sa to pokusim spravit... inak ket mi volado vysvetli ako sa daju uploaduvat veci na tje divne serveri taaag mozem zacat konvertovat svoje DVD(mam ich docela dost) a divx a uploadovat ich tam... a mohli by sme si zalozit topic , kde budu odkazy na tjeto filmy.... co vi na to.. aspon by som nemusel , z netu stahovat plne divx, ale us skonvertovane filmyky ;) .....

Odkaz ke komentáři

mno 4,5,6 mam v anglickym jazyce....pár dialogů je ale upravenejch tak aby navazovali na předchozí díly...a pak mam druhou reedici ep1 (rozšířená), taky jen en, 2 normál a 3 taky

btw tak šoupněte sem někdo linka na upload server kam to budem dávat ;)

Odkaz ke komentáři

mno to je jasný...i japonský by byly :D....mam ten remastrovanej DVD pack co vyšel někdy před premiérou ep3 :D (bylo v ňom 1,4,5,6)

a server...jít by to mělo...možná byl přetíženej....horší je že nevim na kterej server to dát...teda spíš o žádnym nevim

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu