elurban Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Zdravim,stahl jsem nhl 14 ale neobsahuje cestinu,anglictina mi nevadi,ale preci jen cestina je cestina,nemohl by mi ji nekdo poslal pripadne poradit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 Cau cau, odkud jsi hru stahl? Z PS store? Hra by mela cestinu obsahovat sama o sobe kdyz si na zacatku hry vybiras jazyk. Pokud ji nemas muze byt problem ve verzi hry(napr. stazeni z US store.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elurban Odesláno Říjen 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 stahl jsem ji z piratebay... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 Tak to můžeš mít verzi bez CZ jazyka a v takovym případě nejspíš jinej jazyk do hry nedostaneš.. Nebo aspoň se nepohybuju v tědle sférách a s CFW jsem vůbec nepracoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otakus Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 nechapu, chapu nekoho ze rad posloucha cz komentar v zapasu jako u fotbalu, coz ale u hokeje neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.