lukstolda Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 Čus nevíte někdo jak spustit na RGH Hry z xbox? Furt mi to píše že tato hra není podporovana pro xbox360 Skoušel jsem ten návod tady na foru a nic. Nemá nikdo jiný Prosím? Chtel bych si zahrát pár starých her.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 reawow1468627327 Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 (upraveno) chapu to zpravne že mas tedy na xboxu rgh a hry naistalovane na hdd? Upraveno Listopad 2, 2013 uživatelem reawow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukstolda Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 (upraveno) chapu to zpravne že mas tedy na xboxu rgh a hry naistalovane na hdd? Ano přesně tak. zkoušel jsem navod s tou složkou compatibility a nic((( Upraveno Listopad 4, 2013 uživatelem lukstolda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lukstolda
Čus nevíte někdo jak spustit na RGH Hry z xbox? Furt mi to píše že tato hra není podporovana pro xbox360 Skoušel jsem ten návod tady na foru a nic. Nemá nikdo jiný Prosím? Chtel bych si zahrát pár starých her..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.