kennysek Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 (upraveno) Žďár, máte někdo tuto vypalovačku? http://mechaniky.heureka.cz/lite-on-ihas124/ půjdou s ní pálit xgd3? konkrétně tato:http://www.czc.cz/lite-on-ihas124-cerna-bulk_2/135452/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Mechaniky&utm_term=Lite_On_iHAS124_cerna_Bulk Upraveno Listopad 2, 2013 uživatelem kennysek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 reawow1468627327 Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Ne nepujde. Je to jina revize. Potřebujes jinou revizi kterou v obchode neseženeš nejlepší je sehnat zde na foru už upravenou. Ja mohu doporučit Consolera mam odnej a 100% funkčnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Však, pokud je to revize D tak to půjde ne? s Payload toolem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 reawow1468627327 Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 (upraveno) Však, pokud je to revize D tak to půjde ne? s Payload toolem Taky zaleží aby to byla D že to maji na internetu napsany neznamena že ji tam maji :) nekolikrat se mi tež stalo když jsem takhle hledal bylo tam napsano revize D neo B a na email napsali že to nezjisti a pak dole v komentařich bylo psano že se jedna o revizi C ktera je k ničemu. Koukal jsem na obě stránky a nikde jsem tam nezahlidl že by psali jaka to je revize. Upraveno Listopad 2, 2013 uživatelem reawow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Ou... tak to mám docela smůlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Hele kup jí já mam rev. D a funguje s Payloadem skvěle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 reawow1468627327 Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 To on si ji prave chce koupit ale myslim si že schani levne A v obchodech ji vetsinou nemaji. Ja ji sehnal zde na foru taky mam D a je suprova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Já jsem koupil taky z tohoto šopu asi před půl rokem bylo to Dečko a vypaluju s BurnerMAX PayloadTool uplne v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 reawow1468627327 Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 A vypaloval jsi s ní i ty nove hry? treba gta? osobne jsem tam byl v CZC Haje mam to kousek a že se chci podivat pred koupi a meli prave c je to asi pul roku. Takže by asi bylo lepsi nejdříve poslat email at to oveři v CZC jsou hodne napomocny a myslim že mu odepisou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Koupím si zde na foru od Cosolera, ale děkuju za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 reawow1468627327 Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 doporucuji mam ted odnej kvalitni vypalovacka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 Jojo Consolero už prodává dlouho upravované vypalovacky tak budou kvalitní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 Již jsem si ji od něj objednal, takže díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kennysek
Žďár, máte někdo tuto vypalovačku? http://mechaniky.heureka.cz/lite-on-ihas124/
půjdou s ní pálit xgd3?
konkrétně tato:http://www.czc.cz/lite-on-ihas124-cerna-bulk_2/135452/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Mechaniky&utm_term=Lite_On_iHAS124_cerna_Bulk
Upraveno uživatelem kennysekOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.