KochCZ Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Zdravím. Mam problém s touto funkcí pod hodinami mi neběží informační pruh s novinkami. Vše mám nastaveno tak jak má být no přesto se nic neukazuje. Internet v pořádku. Nevíte kde by mohl být problém? Moc díky za info. Čistý FW 4.50. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 jestli mas CZ ucet, tak pokud vim tato funkce tam neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KochCZ Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 No to jsem si myslel ale nebyl jsem si jistý. Děkuji za rychlou odpověď. Kvůli tomu rozhodně druhý účet dělat nebudu. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KochCZ
Zdravím. Mam problém s touto funkcí pod hodinami mi neběží informační pruh s novinkami. Vše mám nastaveno tak jak má být no přesto se nic neukazuje. Internet v pořádku. Nevíte kde by mohl být problém? Moc díky za info. Čistý FW 4.50.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.