JeFF_ Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 Dobrý večer. Chci se vás zeptat ohledně flashnutí herní konzole. Mám model CECH-3004B s date codem 1C. Jeden uživatel tady na console mi oznámil,že tento můj typ konzole nelze flashnout. Chtěl bych se ujistit jestli je to pravda. Pokud ano tak mi nezbýva než ho prodat. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnyklec Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 ano je to pravda STAČI SE DIVAT PODLE DATACODE TY CO ZAČINAJI 1B UŽ JE PASOVKA :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Srpen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2014 Blbá otázka...proč od date code 1B a výše nejde flesnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Srpen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2014 Protože tam byl tovární fw 3.56 a vyšší. Ty nejdou, protože CFW je "podepsaný" a jde instalovat pouze do OFW 3.55. Na 3.56 se dá taky ještě hodit CFW, ale pouze přes e3 flasher. A od 3.60+ CFW nejde už skoro 4 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Srpen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2014 Není tu někde téma ohledně toho jak a který jdou flesnout a proč jediné přes e3 flasher abych si rozšířil znalosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Srpen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2014 Tady to není. Mrkni na ps3hax.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.