El-Mauzi Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 Toto je jen průzkum pro mou zvědavost, účast je a pouze na Vás. Přesto každému za zveřejnění svého příspěvku děkuji. (můžete zveřejnit i jiné konzole typu Xbox, Nintendo atd. já osobně jsem fanoušek Sony) Můj příspěvek pro představu. Systém: PS3, PSV, PSP Hry: Pouze originální Důvod: Větší radost z každá vlastněné hry Počet vlastněných her: Cca. 30 (u všech zveřejněných konzolí) Měsíční investice: Maximálně 1000,- (pokud nevychází nějaká pecka typu GTA 5 nebo BTF 4) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 Pouze pirátské: PSP, Wii, DS, Xbox 360 - Zadarmo a míň práce. Pouze orig: PS3,PSV(můžu hrát online), 3DS(mám moc novou verzi FW, možnost hrát online), Obojí: PC(koupené hlavně indie hry a něco co mně hodně baví) Počet her: PC - cca 300, PS3 - 1(Infamous) mimo PS+, 3DS - 2(Pokemon Y, 3D Land) Investice: cca 1000 měsíčne, když zahrnu i hardware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Systém: PS3, PSP, Xbox, Xbox 360, PS1, PS2, PS3, NES, Sega genesis, Sega Mega Drive II, Sega Master System Hry: Chvíli jsem hrál na PS3 s origo hrami online, teď už mám jen CFW a hraju offline exkluzivní hry, které si na JTAG XBOX360 nemůžu zahrát. Důvod: Som študent Počet vlastněných her: Asi 90 ze všech těch konzolí (u NES jsou to čínské kopie, takže je nepočítám jako originálky :D) Měsíční investice: 500 Kč za internet jinak tak 500-2500 když jsem potřeboval chip, softmod nebo hack ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chucky_cz Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Krást se nemá, to je moje odpověd. To xxYoshixx, to že jsi student není duvod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Touchwood1468627854 Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Systém: PS3, WII Hry: Pouze originální Důvod: Připadá mi to normální. Jak říká chucky_cz, krást se nemá :-) I já dostávám a rád budu dostávat zaplaceno za svou práci. A bazarovky nebo hry, pokud to není ultra pecka s MP a nepotřebuju ji nutně okamžitě v den vydání, tak nestojí zas tolik. Počet vlastněných her: Když nepočítám hry z ps+, tak 50 - 60 dohromady na obou konzolích. Měsíční investice: různí se to, ale průměrně cca 500,-Kč/měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nitram1980CZ Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 (upraveno) Systém: PS3,Xbox 360, a za pár dní Vita a 3DS XL,PC Hry: pouze originální (krom pc tam tak 40% originál zbytek však víte) Důvod: Respekt a duvěra ke studiu které vytvořilo hru která mne bavý Počet vlastněných her: Raději nepočítám :cheesygrin: Měsíční investice: Měsíčně tak 500,- až 1000,- pokud mne něco opravdu zaujme tak i víc (ale hlavně to jistí aukro a jiný bazar kde se dá sehnat spousta levních a kvalitních her) Upraveno Prosinec 15, 2013 uživatelem Nitram1980CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikesz Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 (upraveno) Systém: PS3, PC Hry: PS3 – pouze originální (fyzické nosiče + digitální verze); PC – převážně kupované digitální verze Důvod: Když si někdo řekne o peníze a za odměnu mi dá kvalitní produkt, jsem spokojen. Počet vlastněných her: PS3 – 9; PC – nedovedu spočíst Měsíční investice: v průměru asi 500 Kč (jsou měsíce, kdy 0 Kč, i měsíce kdy 1 000 Kč a výjimečně i více) Upraveno Prosinec 16, 2013 uživatelem Mikesz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Systém: Wii U, PS3, PC Hry: PS3+WiiU pouze origoš, PC originnální pouze hry od blizzardu od jiného vydavatele ani hry na PC nehraju Důvod: Každý chce za svoji práci zaplatit Počet vlastněných her: PS3 5xBD + asi 20-30 digi + PS+, WiiU 2x disk + 5 digi, PC 5 Měsíční investice: jak se podaří :D od 0 až 3000 ale většinou do 1000 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SalvatorPRO Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Systém: PS3(mám necelých 8 měsíců), PC Hry: PS3 pouze originální hry, PC díky akcím na steamu už kupuji převážně originální hry Důvod: Rád podpořím studia za dobrou hru (ARMA II sice se moc nepovedla, ale českýmu studiu jsem taky za to zaplatil) Počet vlastněných her: PS3 5xbluray a 5xdigitální kopie a PSPlus, PC 20xdigitální kopie Měsíční investice: kolem 500,- (většinou koupim tak 1-2 hry v akci nebo bazaru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.