Alister15 Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 (upraveno) Čaute, chtěl jsem se jen zeptat jak je to s "expením" a levelama v mulťáku přes system link, u Black ops 2 jsem to nějak neřešil všichni měli 1. lvl ale teď jsem často viděl že sem tam někdo má vyšši lvl v tabulce ve hře, jakto? Já mám furt 1. :D , jedinný exp co jakože jde je v tom modu s těma příšerama... Jdou tu teda expit lvl nebo ne? A když už píšu, občas mi to ve hře padne a nejsem pak ani v místnosti, chyba mýho připojení nebo bad host? :roll: Díky za rady :) Po delším hledání sem narazil na nějaký topicy na realmodescene a pro ranking je nutnej nějakej mod na kterým se teprv asi pracuje, a prej že vyšší uroveň mají jen boti, pokud sem správně překládal :D , ale i tak poku někdo ví víc piště! :) Upraveno Listopad 8, 2013 uživatelem Alister15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.